Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Kip Marrakesh salade 

DE SMAAKSENSATIE UIT MAROKKO!  Nieuw uit de keuken waar ook de fameuze Bieze Kip-Kerrie salade vandaan komt… Kip Marrakesh salade! Deze nieuwe Brood & Toast salade bevat malse kip en stukjes vijg in een typisch zoetpittige saus met ras-el-hanout. Heerlijk als lunchgerecht of op een toastje. Vraag een gratis monster aan!  

Carnaval & Limburgs Zuurvlees: een goede combinatie! 

Foto van Rayon Manager
8 november 2018 door Rayon Manager Patrick
Het is weer bijna Carnaval! Dat is traditiegetrouw genieten van Limburgs Zuurvlees met heerlijke verse frieten! Dit typische streekgerecht met haar kenmerkende frisse zoetzure smaak is een echte aanrader!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Beurzen & Workshops 

Foto van Klarien
5 november 2018 door Klarien van Laar
Bieze Foodservice is het hele jaar door aanwezig op lokale bijeenkomsten en workshops van grossiers, maar ook op grote landelijke vakbeurzen. Je kunt hier onze producten proeven en je laten inspireren in smaak, creatie en presentatie! We ontmoeten je daar graag.

Chique de Frites: met stoof! 

Het maximale uit je friet halen met de ambachtelijke stoofproducten van Neven Food. Kwaliteit en creativiteit gaan hand in hand. Wees onderscheidend in spannende toppings, frites en presentatie. Natuurlijk kan de gewone puntzak met mayo nog steeds! Maar wil je nét wat extra beleving creëren, klik dan hier voor verrassende inspiratie.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!