Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Volop inspiratie op de Horecava! 

Laat jij je ook inspireren van 13 t/m 16 januari op de Horecava? Dit jaar presenteren wij vier gloednieuwe concepten: #vega_n_Friday, Chique de Frites, 5 Minute Meals en Proef de Wereld.

Een nieuwe samenwerking: Bieze Food Solutions 

Het nieuwe decennium begint direct met een duurzame nieuwe samenwerking. We zijn trots om aan te kondigen dat Bieze Foodservice, Bieze BV en de Zuivelmaatschappij vanaf 1 januari 2020 hun krachten gaan bundelen onder de naam Bieze Food Solutions.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Wild seizoen is in volle gang 

Foto van Florine
29 november 2019 door Florine Stroo
Het wildseizoen is een van de leukste seizoenen van het jaar. Koken met wild is voor velen een culinair hoogtepunt. In Nederland begint het wildseizoen traditioneel op 15 oktober en loopt door tot en met eind december. In deze tijd van het jaar mag er op de meeste soorten wild gejaagd worden.

Chique de Frites 

Foto van Florine
4 oktober 2019 door Florine Stroo
Dé friet-trend van het moment: loaded fries, oftewel frites met topping. Inspelend op deze trend komt Neven Food nu met het nieuwe concept: Chique de Frites. Dit is het concept waarmee je als ondernemer je kunt onderscheiden in de markt, je creativiteit kwijt kunt en door een simpele toevoeging een margerijk product kunt creëren waar je gasten voor terug komen! Op deze manier tover je gemakkelijk in één handomdraai een standaard frietje om tot een hoogwaardige Instagrammable maaltijd voor je gasten.  

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!