Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Ruim baan voor #Vega_n_Friday 

Foto van Klarien
28 februari 2020 door Klarien van Laar
Tekst: Marjan Lijftogt, publicatie Misset Horeca Bieze Food Solutions haalt het beste uit food voor foodservice, retail en industrie. De one-stop-shop in foodoplossingen inspireert en helpt horecaprofessionals met een breed productportfolio en introduceert dit jaar vier innovatieve foodconcepten, waarmee chefs kunnen scoren. Deze maand start #Vega_n_Friday.

Ontdek nu de drie gloednieuwe vegan stoofgerechten! 

Foto van Florine
13 februari 2020 door Florine Stroo
Vol trots introduceert Neven Food vanaf 2 maart drie nieuwe veganistische stoofgerechten: Chili Sin Carne, Gele Curry Groenten en Vegetarische Bolognese Saus! Deze drie rijkgevulde stoofgerechten zijn 100% veganistisch en zitten vol met groente. De stoofmeesters van Neven Food hebben de smaken perfect in balans gebracht, zodat een stukje vlees niet wordt gemist.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Horeca Talentendagen van SHA 

Gisteren hebben wij een enerverende dag gehad bij het gastcollege in Ulft, tijdens de Horeca Talentendagen van SHA. Wij hebben de chefs van de toekomst kennis laten maken met de verse Pesto’s van Lisimo.

Proef de smaak van tijd op HorecaEvenTT Assen! 

Foto van Florine
22 januari 2020 door Florine Stroo
Kom jij ook de smaak van tijd proeven op HorecaEvenTT in Assen van 10 t/m 12 februari? De stoofmeesters van Neven Food hebben de tijd genomen, zodat jij sneller de sier kunt maken.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!