Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

NIEUW: Vegan Pesto Basilicum en Bruschetta 

LISIMO TOMATEN BRUSCHETTA MET VERSE BASILICUM Authentiek Italiaanse antipasta, gemaakt met de lekkerste tomaatjes, verse basilicum, oregano, knoflook en afgemaakt met een scheut extra vergine olijfolie. Deze toegankelijke klassieker is nu verkrijgbaar op het niveau waar Lisimo om bekend staat. De Bruschetta van Lisimo krijgt zijn mooie friszoete smaak van de licht gedroogde tomaten. De verse basilicum en knoflook maakt hem af tot een rijke en smaakvolle Bruschetta, zoals het hoort. LISIMO VEGAN PESTO BASILICUM MET WALNOTEN EN AMANDELEN Verse Vegan basilicum pesto gemaakt met verse basilicum, knoflook, een rijke smaak van vers gebrande noten en afgemaakt met een scheutje extra vergine olijfolie. Door de juiste combinatie van walnoten, amandelen en cashewnoten behoudt de pesto zijn rijke, romige smaak. Zo creëer je in een handomdraai gerechten, dips & spreads voor de veganist, vegetariër, flexitariër en de bewuste consument. De Vegan pesto wordt bereid met uitsluitend verse basilicum.Omdat wij geloven dat pure smaken en top kwaliteit samen kunnen gaan met gemak in de professionele keuken. Vanaf 19 april 2021 verkrijgbaar.

Tijdelijk niet leverbaar 

Vanuit Bieze Food Solutions streven wij te allen tijde naar een optimale leveringsperformance van onze producten. Door de nieuwe maatregelen m.b.t. Covid-19 zijn een aantal producten helaas tijdelijk niet leverbaar. Neem gerust contact met ons op over producten die tijdelijk niet leverbaar zijn en eventuele alternatieven die wij u kunnen aanbieden: customeroperations@biezefoodsolutions.nl.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Upselling met rauwkost 

Maak van friet met topping een complete maaltijd met een portie verpakking rauwkost van Bieze en verhoog je gemiddelde besteding.   

Alles wat in een restaurant kan, kan nu ook thuis 

Foto van Florine
21 oktober 2020 door Florine Stroo
Van shared dining tot een gezellig borrelplank Deze turbelente tijd vraagt om flexibiliteit en creativiteit. Niet kijken naar wat er niet kan, maar herontdekken wat er mogelijk is. Hoewel de restaurants nu op slot gaan, mag er gelukkig nog wel worden afgehaald en thuisbezorgd. Wij, Bieze Food Solutions, denken graag mee in oplossingen. Breng nostalgie terug in de huiskamers en laat je gasten jouw favoriete gerechten nu thuis ervaren.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!