Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Salades worden steeds gezonder, voedzamer en creatiever 

Vegetarisch eten wordt steeds meer mainstream. Dat heeft ook invloed op salades. Deze bevatten steeds minder vlees en meer plantaardige ingrediënten. Salades zijn belangrijk in de catering. Ze zijn voedzaam, gezond en divers. Zorg voor een grote diversiteit aan toppings en een creatieve presentatie om mensen te verleiden een salade mee te nemen.

De Gouden Lepel winnaar wedstrijd Bieze Foodservice 

De Gouden Lepel: "Neven Food zuurvlees, zo lekker kunnen we het zelf niet maken." "Wat serveer jij bij verse friet?", was de uitnodiging in Hap & Tap Magazine voor een wedstrijd van Bieze Food­service. De hoofdprijs, een half jaar gratis stoof­vlees, gaat naar De Gouden Lepel in Geleen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Summer Fresh 

Foto van Klarien
3 april 2018 door Klarien van Laar
Het is onze passie te inspireren in smaak, creatie en presentatie. Iedere dag, ieder seizoen! Dat proeft u, ziet u en mag u van ons verwachten. En daarom hebben wij een inspirerend Summer Fresh brochure voor u gemaakt. Lees snel meer

Nieuw Tomaat-Komkommer Rauwkost 

Beschikbaar vanaf begin april 2018 Deze frisse salade bevat veel verse groenten! De blokjes verse tomaat en verse komkommer zijn aangevuld met paprika en ui in een mildzure dressing. Door de houdbaarheid van minimaal 11 dagen kan deze salade veelvuldig gebruikt worden in allerlei recepten. Verkijgbaar in hersluitbare 1kg en 3kg verpakking.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!