Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Proef de smaak van tijd! 

Foto van Florine
30 september 2019 door Florine Stroo
Kom jij ook de smaak van tijd proeven op de BBB in Maastricht van 7 t/m 9 oktober? De stoofmeesters van Neven Food hebben de tijd genomen zodat jij sneller de sier kunt maken. Op onze stand zal Neven Food het nieuw concept: ‘Chique de Frites’ presenteren. ‘Chique de Frites’ is het nieuwe concept van Neven Food, inspelend op de trend van het moment: loaded fries, oftewel friet met topping. Het concept waarmee je als ondernemer je kunt onderscheiden in de markt, je creativiteit kwijt kunt en door een simpele toevoeging een margerijk product kunt creëren. Benieuwd naar de smaak van tijd? Of de verrassende combinaties van ‘Chique de Frites’? Kom deze dan proeven tijdens de BBB op stand FF.612. Wij ontmoeten je graag.

Nieuwe koelverse sauzen van horecakwaliteit! 

Foto van Florine
18 september 2019 door Florine Stroo
Exclusief voor u als foodprofessional introduceren we onder het merk Bieze kwalitatieve sauzen waarbij elke chef in een handomdraai kan decoreren en serveren. Vanaf 1 oktober zijn de volgende sauzen beschikbaar: Wasabi, Truffel en Grill saus. Alle drie in een praktische schenkverpakking van 500 ml.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Volop noviteiten in ‘De Inspiratie Studio’! 

Foto van Florine
16 september 2019 door Florine Stroo
Laat jij je ook inspireren van 23 t/m 25 september op Gastvrij Rotterdam? In ‘De inspiratie Studio’ vind je een verrassend en innoverend assortiment aan producten voor het najaar. Met nieuwe smaken en spannende combinaties laten we hier zien hoe makkelijk het is om jouw gasten te verrassen met innoverende gerechten en spraakmakende smaakcombinaties.

Najaar bij Bieze Foodservice 

Foto van Florine
15 september 2019 door Florine Stroo
Ook in het najaar zit u goed bij Bieze Foodservice. Dankzij ons diverse en kwalitatief hoogwaardige assortiment kunnen wij u ondersteunen bij het inspelen op trends en seizoenen. Voor het najaar hebben wij diverse recepten op een rij gezet die u gemakkelijk kunt maken met onze salades, stoofgerechten en sauzen.   

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!