Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Een nieuwe samenwerking: Bieze Food Solutions 

Het nieuwe decennium begint direct met een duurzame nieuwe samenwerking. We zijn trots om aan te kondigen dat Bieze Foodservice, Bieze BV en de Zuivelmaatschappij vanaf 1 januari 2020 hun krachten gaan bundelen onder de naam Bieze Food Solutions.

Wild seizoen is in volle gang 

Foto van Florine
29 november 2019 door Florine Stroo
Het wildseizoen is een van de leukste seizoenen van het jaar. Koken met wild is voor velen een culinair hoogtepunt. In Nederland begint het wildseizoen traditioneel op 15 oktober en loopt door tot en met eind december. In deze tijd van het jaar mag er op de meeste soorten wild gejaagd worden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Chique de Frites 

Foto van Florine
4 oktober 2019 door Florine Stroo
Dé friet-trend van het moment: loaded fries, oftewel frites met topping. Inspelend op deze trend komt Neven Food nu met het nieuwe concept: Chique de Frites. Dit is het concept waarmee je als ondernemer je kunt onderscheiden in de markt, je creativiteit kwijt kunt en door een simpele toevoeging een margerijk product kunt creëren waar je gasten voor terug komen! Op deze manier tover je gemakkelijk in één handomdraai een standaard frietje om tot een hoogwaardige Instagrammable maaltijd voor je gasten.  

Proef de smaak van tijd! 

Foto van Florine
30 september 2019 door Florine Stroo
Kom jij ook de smaak van tijd proeven op de BBB in Maastricht van 7 t/m 9 oktober? De stoofmeesters van Neven Food hebben de tijd genomen zodat jij sneller de sier kunt maken. Op onze stand zal Neven Food het nieuw concept: ‘Chique de Frites’ presenteren. ‘Chique de Frites’ is het nieuwe concept van Neven Food, inspelend op de trend van het moment: loaded fries, oftewel friet met topping. Het concept waarmee je als ondernemer je kunt onderscheiden in de markt, je creativiteit kwijt kunt en door een simpele toevoeging een margerijk product kunt creëren. Benieuwd naar de smaak van tijd? Of de verrassende combinaties van ‘Chique de Frites’? Kom deze dan proeven tijdens de BBB op stand FF.612. Wij ontmoeten je graag.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!