Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Lisimo

Lisimo 

Lisimo biedt een breed assortiment aan koelverse pesto’s, tapenades en sauzen. In binnen- en buitenland gaan wij hiervoor op zoek naar de beste ingrediënten. Additieven worden niet aan onze producten toegevoegd. Voor een echte pure smaak gebruiken wij voor onze producten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

lees meer
Neven Food

Neven Food 

Wij zijn de inspirerende stoofspecialist die met zijn ambachtelijke & authentieke kennis van stoven de kok inspireert met een kleine range kwaliteitsproducten. Achter de schermen nemen wij de kok werk uit handen, zodat de kok in een handomdraai en met een ‘eigen touch’ een bijzonder stoofgerecht kan presenteren die smaakt alsof het zelf is bereid.

Lees meer
Bieze

Bieze 

BIEZE is al ruim 60 jaar actief in de Nederlandse en Belgische markt. Bieze is een betrouwbaar merk en staat bekend om haar koelverse salades en is smaakbepalend voor de professional. Het Bieze assortiment bestaat uit diverse kwalitatieve brood- en toast salades, koude sauzen, rauwkosten en maaltijdsalades op basis van aardappel en pasta.

Lees meer
Maître cuisine

Maître cuisine 

Maître Cuisine biedt excellente basis producten speciaal ontwikkeld voor de chef, uit de klassieke Franse keuken. De Glaces van Maître Cuisine leveren de professionele kok tijd op in de keuken en vormen de perfecte basis of finishing touch voor heerlijke sauzen, bouillons en soepen. Alle producten zijn ambachtelijk bereid, glutenvrij, lactose vrij én clean label.

lees meer
Maître Olivier

Maître Olivier 

Het Belgische MAÎTRE OLIVIER is sinds 2015 onderdeel van Bieze Foodservice. Maître Olivier biedt een breed assortiment onderscheidende brood en toastsalades, aperatiefhapjes, pastasalades en wereldse maaltijdsalades zoals Taboulé en Quinoa. De producten zijn koelvers, smaakvol en rijkelijk gevuld. Ze zijn gebruiksklaar en tegelijkertijd ook geschikt om vlees, vis of extra groenten aan toe te voegen.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!