Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Nieuw: Ambachtelijke Rendang Rund - Ontdek Onze Culinaire Innovatie van Neven Food! 

Foto van Klarien
11 april 2024 door Klarien van Laar
Met trots introduceren wij vanaf 15 april de Neven Food Ambachtelijke Rendang Rund 1KG, een innovatieve toevoeging aan ons assortiment! Deze nieuwe lijn is niet alleen ambachtelijk bereid, maar wordt ook gepresenteerd in een transparante verpakking. Deze keuze voor transparantie symboliseert de volledige helderheid die wij binnen deze nieuwe lijn bieden over de herkomst en samenstelling van onze producten. Zo gebruiken wij uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten, zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Dus hiermee is het gebruik van kunstmatige toevoegingen verleden tijd.

Nieuw: Ambachtelijke Kipsaté van Neven Food 

Foto van Klarien
5 februari 2024 door Klarien van Laar
Met trots introduceren wij vanaf 5 februari de Neven Food Ambachtelijke Kipsaté, een innovatieve toevoeging aan ons assortiment! Deze nieuwe lijn is niet alleen ambachtelijk bereid, maar wordt ook gepresenteerd in een transparante verpakking. Deze keuze voor transparantie symboliseert de volledige helderheid die wij binnen deze nieuwe lijn bieden over de herkomst en samenstelling van onze producten. Zo gebruiken wij uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten, zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Dus hiermee is het gebruik van kunstmatige toevoegingen verleden tijd. En dat is wel zo fijn voor onze aarde.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Foodmagie van het Midden-Oosten Oosterse: gerechten perfect voor jouw terraskaart 

Foto van Klarien
10 juni 2022 door Klarien van Laar
De eerste mooie lentedagen zijn al achter de rug en het échte zomer- en terrasseizoen met eindeloze zwoele nachten gaat losbarsten. Een heerlijke periode waarin frisse drankjes en snelle, lichte en gezonde gerechten het altijd goed doen. Waar moeten professionele keukens deze zomer op inspelen?

HEY YOU! MEET OUR WOCHI MOCHI! 

Wochi Mochi komt met vier iced-mochi varianten. Ooit een ijssnack van zacht rijstdeeg met een roomijsvulling en zoete kern geproefd? Dat is Wochi Mochi en het is knetterlekker. Flits nu naar Getir voor je eerste iced-mochi ervaring!

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!