Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Foodmagie van het Midden-Oosten Oosterse: gerechten perfect voor jouw terraskaart 

Foto van Klarien
10 juni 2022 door Klarien van Laar
De eerste mooie lentedagen zijn al achter de rug en het échte zomer- en terrasseizoen met eindeloze zwoele nachten gaat losbarsten. Een heerlijke periode waarin frisse drankjes en snelle, lichte en gezonde gerechten het altijd goed doen. Waar moeten professionele keukens deze zomer op inspelen?

HEY YOU! MEET OUR WOCHI MOCHI! 

Wochi Mochi komt met vier iced-mochi varianten. Ooit een ijssnack van zacht rijstdeeg met een roomijsvulling en zoete kern geproefd? Dat is Wochi Mochi en het is knetterlekker. Flits nu naar Getir voor je eerste iced-mochi ervaring!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Bieze introduceert met Bieze Professional een herkenbaar gezicht voor foodprofessionals met oog voor kwaliteit en behoefte aan gemak. 

Foto van Klarien
10 januari 2022 door Klarien van Laar
Uniforme uitstraling, tweetalig en voorzien van heldere navigatie claims; dat is gemakkelijk genieten met een glimlach. Bieze Professional is een fris, eigentijds merk voor fresh convenience producten van hoge kwaliteit tegen een mooie prijs. Met de opgewekte uitstraling benadrukken we de missie die we met Bieze hebben: we brengen graag een glimlach aan tafel bij onze klanten en de klanten van onze klanten. Het is onze ambitie om met het nieuwe Bieze de grenzen van de traditionele fresh convenience categorieën te verleggen. Bij alles wat we nieuw ontwikkelen gaan we voor de gezond(ere) en duurzame(re) keuze. Vanaf week 2, 2022 te zien in de schappen bij jouw grossier.

Het wildseizoen is gestart! 

Foto van Klarien
25 november 2021 door Klarien van Laar
Beleef een heerlijke herfst en winter! De herfst heeft zijn intrede gedaan, het wordt vroeg donker buiten en we krijgen weer trek in stevige kost! Tijd voor het wildseizoen dus! Ook bij Neven Food ben je aan het juiste adres als het gaat om smaakvolle wildproducten. Perfect voor de komende, koude maanden!

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!