Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

52 weken VEGA(N) inspiratie voor de chef! 

Foto van Klarien
3 augustus 2021 door Klarien van Laar
Met #Vega_n_Friday maak je gemakkelijk en snel unieke vegetarische of vegan recepten. Dit boek helpt je om elke vrijdag, 52 weken lang, een nieuw vegetarisch of veganistisch recept op tafel te zetten waar je gasten voor terugkomen. Inspelen op vega(n)trend #Vega_n_Friday is ideaal voor chefs die willen inspelen op de vega(n) trend. Wij zien vaak op menukaarten maar één vega(n) alternatief en weten dat het best lastig kan zijn om steeds wat nieuws te bedenken. 

5x BBQ inspiratie 

Foto van Klarien
27 juli 2021 door Klarien van Laar
Zodra de temperaturen stijgen, gaat het BBQ alarm af. Tijd voor snelle, lekkere en verfrissende inspiratie!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

LISIMO deelt blik op de toekomst met wildpluk pesto's tijdens de Food Inspiration Outdoor '21 

Foto van Myra
1 juli 2021 door Myra Madeleine
Vandaag neemt Bieze Food Solutions met het merk Lisimo, producent van pure koelverse pesto´s, tapenades en sauzen, deel aan het eerste b2b-festival van dit jaar: ´Food Inspiration Outdoor ´21´. Hét culinaire event voor en door foodprofessionals. Samen met vijfendertig andere, innovatieve food ondernemers van Nederlandse bodem, zorgen zij vandaag in Ede voor een onvergetelijke dag vol culinaire creativiteit en interactieve inspiratie voor de toekomst!

Tijd doet iets bijzonders... 

De stoofmeesters van Neven Food kennen de kunst van het stoven als geen ander. Met tijd en aandacht voor kwaliteitsproducten. Want eerlijk is eerlijk, echt goede producten met smaak kosten nou eenmaal tijd. Gerechten die in alle rust langzaam gaar worden, bereid volgens authentieke receptuur.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!