Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

5x BBQ inspiratie 

Foto van Klarien
27 juli 2021 door Klarien van Laar
Zodra de temperaturen stijgen, gaat het BBQ alarm af. Tijd voor snelle, lekkere en verfrissende inspiratie!

LISIMO deelt blik op de toekomst met wildpluk pesto's tijdens de Food Inspiration Outdoor '21 

Foto van Myra
1 juli 2021 door Myra Madeleine
Vandaag neemt Bieze Food Solutions met het merk Lisimo, producent van pure koelverse pesto´s, tapenades en sauzen, deel aan het eerste b2b-festival van dit jaar: ´Food Inspiration Outdoor ´21´. Hét culinaire event voor en door foodprofessionals. Samen met vijfendertig andere, innovatieve food ondernemers van Nederlandse bodem, zorgen zij vandaag in Ede voor een onvergetelijke dag vol culinaire creativiteit en interactieve inspiratie voor de toekomst!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Tijd doet iets bijzonders... 

De stoofmeesters van Neven Food kennen de kunst van het stoven als geen ander. Met tijd en aandacht voor kwaliteitsproducten. Want eerlijk is eerlijk, echt goede producten met smaak kosten nou eenmaal tijd. Gerechten die in alle rust langzaam gaar worden, bereid volgens authentieke receptuur.

1 juli Food Unplugged 

Foto van Klarien
8 juni 2021 door Klarien van Laar
Food Inspiration Outdoor is een terugkerend foodfestival dat de schijnwerpers zet op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke producenten en cateraars. Food is de verbinder tussen stad, platteland, burger, producent, generaties en culturen. Op Food Inspiration Outdoor ontmoet je alle professionals uit de voedselketen – boeren, chefs, producenten, horecaondernemers, marketeers, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers – met elkaar in gesprek brengen om de transitie in agrifood van prijs naar waarde te stimuleren.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!