Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Nieuwe oogst basilicum uit Italië 

Foto van Klarien
5 mei 2021 door Klarien van Laar
Vanaf volgende week komt de nieuwe oogst basilicum weer uit Italië binnen. De basilicum wordt geteeld op de volle grond in Zuid Italië, in de regio Campanië. Dit is waar generaties lang basilicum geteeld wordt in een dal bekken, dichtbij de zee. Dit is een ideaal gebied voor de groei van basilicum, vanwege het klimaat, het frisse water uit de bergen en de mineralen uit de grond dichtbij de zee. De basilicum wordt gekweekt op traditionele wijze door telers die al generaties lang basilicum telen. Tegelijkertijd werken we met een gecertificeerde manier van telen (Global GAP), waardoor de veiligheid voor de mensen en met respect voor de aarde en de natuur wordt gegarandeerd. De basilicum groeit op deze rijke grond, afgedekt met plastic. Hierdoor voorkomen we dat er verontreiniging in komt, zodat je de basilicum vers en zelfs ongewassen kunt eten, zodat alle aroma’s optimaal te proeven blijven.  

Myra blogt 

Foto van Myra
26 april 2021 door Myra Madeleine
Met speciaal voor Myra een fabrieksjas in een klein maatje. Een trapje zodat ook ik in de grote ketel met pesto kan kijken. Een schelpje als souvenir dat na grondig spoelen van het zeewier achterbleef. En heel veel kleine lepeltjes om alle tapenades rechtstreeks uit de ketels te kunnen proeven…Dat alles tussen enorme bergen heerlijk ruikende verse basilicum, alleen de allerbeste kaas, verse knoflook, noten en zachte olijfolie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

NIEUW: Vegan Pesto Basilicum en Bruschetta 

LISIMO TOMATEN BRUSCHETTA MET VERSE BASILICUM Authentiek Italiaanse antipasta, gemaakt met de lekkerste tomaatjes, verse basilicum, oregano, knoflook en afgemaakt met een scheut extra vergine olijfolie. Deze toegankelijke klassieker is nu verkrijgbaar op het niveau waar Lisimo om bekend staat. De Bruschetta van Lisimo krijgt zijn mooie friszoete smaak van de licht gedroogde tomaten. De verse basilicum en knoflook maakt hem af tot een rijke en smaakvolle Bruschetta, zoals het hoort. Ontvang hier jouw monster en ontdek welke heerlijke recepten je kan maken met de Tomaten Bruschetta. LISIMO VEGAN PESTO BASILICUM MET WALNOTEN EN AMANDELEN Verse Vegan basilicum pesto gemaakt met verse basilicum, knoflook, een rijke smaak van vers gebrande noten en afgemaakt met een scheutje extra vergine olijfolie. Door de juiste combinatie van walnoten, amandelen en cashewnoten behoudt de pesto zijn rijke, romige smaak. Zo creëer je in een handomdraai gerechten, dips & spreads voor de veganist, vegetariër, flexitariër en de bewuste consument. De Vegan pesto wordt bereid met uitsluitend verse basilicum.Omdat wij geloven dat pure smaken en top kwaliteit samen kunnen gaan met gemak in de professionele keuken. Ontvang hier jouw monster en ontdek welke heerlijke recepten je kan maken van de Vegan Pesto Basilicum. Nu verkrijgbaar bij jouw grossier.

Gastronomixs & Maitre Cuisine starten samenwerking 

Foto van Klarien
17 maart 2021 door Klarien van Laar
12 nieuwe componenten met Glace de Veau en Glace D'Agneau op Gastronomixs.com. Doe hier je inspiratie op voor: Saus van knoflook, tomaat en lamsglace Lak van rozemarijn en lamsglace Mousseline van knolselderij en kalfsglace Dressing van wortel en lamsglace Geroosterde groene asperges met lamsglace Kalfszwezerik gelakt met zoethout en kippenleverjus Lamsjus met roze peper en dragon Zwarte pepersaus Jus van gekaramelliseerde blauwe kaas Geglaceerde aardpeer Rouleau van gekonfijte lamsnek Espuma van eekhoorntjesbrood

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!