Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Alles wat in een restaurant kan, kan nu ook thuis 

Foto van Florine
21 oktober 2020 door Florine Stroo
Van shared dining tot een gezellig borrelplank Deze turbelente tijd vraagt om flexibiliteit en creativiteit. Niet kijken naar wat er niet kan, maar herontdekken wat er mogelijk is. Hoewel de restaurants nu op slot gaan, mag er gelukkig nog wel worden afgehaald en thuisbezorgd. Wij, Bieze Food Solutions, denken graag mee in oplossingen. Breng nostalgie terug in de huiskamers en laat je gasten jouw favoriete gerechten nu thuis ervaren.

Ruim baan voor #Vega_n_Friday 

Foto van Klarien
28 februari 2020 door Klarien van Laar
Tekst: Marjan Lijftogt, publicatie Misset Horeca Bieze Food Solutions haalt het beste uit food voor foodservice, retail en industrie. De one-stop-shop in foodoplossingen inspireert en helpt horecaprofessionals met een breed productportfolio en introduceert dit jaar vier innovatieve foodconcepten, waarmee chefs kunnen scoren. Deze maand start #Vega_n_Friday.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Ontdek nu de drie gloednieuwe vegan stoofgerechten! 

Foto van Florine
13 februari 2020 door Florine Stroo
Vol trots introduceert Neven Food vanaf 2 maart drie nieuwe veganistische stoofgerechten: Chili Sin Carne, Gele Curry Groenten en Vegetarische Bolognese Saus! Deze drie rijkgevulde stoofgerechten zijn 100% veganistisch en zitten vol met groente. De stoofmeesters van Neven Food hebben de smaken perfect in balans gebracht, zodat een stukje vlees niet wordt gemist.

Horeca Talentendagen van SHA 

Gisteren hebben wij een enerverende dag gehad bij het gastcollege in Ulft, tijdens de Horeca Talentendagen van SHA. Wij hebben de chefs van de toekomst kennis laten maken met de verse Pesto’s van Lisimo.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!