Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

183 producten

Ons gehele assortiment in één overzicht?

Ontdek hoe onze salades, stoofgerechten en sauzen uw menu kunnen verrijken

BRUSCHETTA TOMAAT

Salade met de beste Roma tomaten, lekker gekruid met basilicum waardoor de frisse Zuiderse smaak goed doorkomt.

CARAIBISCHE RAUWKOST

Tropische rauwkostsalade in een lichtzoete dressing met witte kool, paprika en mais.

CARNAVALSALADE

Pittige vissalade op basis van heerlijke stukjes kabeljauw met grijze garnalen, geharmonieerd in een verse mayonaise met groenten, tandoori specerijen en peterselie. Beschikbaarheid 14/01/2019 - 03/03/2019

Carpacciosaus

Verrassende verse smaakmaker, bereid met aceto balsamico en grove mosterd. Een frisse gebalanceerde smaak, bereid met verse natuurlijke ingredienten.

CHAMPIGNON-ROOM

Volle, romige saus met champignons.

CHAMPIGNON A LA GRECQUE

De klassieke salade op basis van paddenstoelen in tomatensaus.

CRISPY BACON

Een verrassende salade met stukjes gebakken bacon en stukjes ei in een licht pikante saus.

DELUXE CHICKEN - BACON

Salade met stukjes gebakken bacon en stukjes ei, extra verrijkt met stukjes malse kipfilet in een licht pikante saus.

DEUTSCHER KARTOFFEL

Aardappelsalade op basis van een salademayonaise. Volgens ambachtelijk Duits recept bereid met schijfjes aardappel, ui, peterselie en diverse kruiden.

DRIE BONEN MIX

Verrassende creatie van groene en gele sperziebonen, kidneybonen en specerijen.

EENDENBOUT BERGAPPELSIEN

Pure eendenbouten in een heerlijk sausje met partjes bergappelsienen. Mooi rose gebakken, zoals het hoort!

EI BIESLOOK

Salade op een basis van salademayonaise, verrijkt met Madraskerrie en specerijen. Verfijnd met het frisse groen van bieslook en blokjes ei met dooier.

EINDEJAARSALADE (EEND, RODE BIET)

Heerlijke salade van zacht gekookt draadjesvlees van eend in een bereiding van gepureerde rode biet met veenbes in een oester-mayonaise saus. Verkrijgbaar: 11-11-2019 t/m 29-12-2019

FARMER

Frisse salade op basis van een milde dressing. Rijkelijk gevuld met ananas, witte kool en wortel.

FAZANTFILET FINE CHAMPAGNE

Filet van wilde fazant in een romige vleessaus met Cognac verfijnd met perensiroop, stukjes spek en groene kool.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!