Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Gastronomixs & Maitre Cuisine starten samenwerking 

Foto van Klarien
17 maart 2021 door Klarien van Laar
12 nieuwe componenten met Glace de Veau en Glace D'Agneau op Gastronomixs.com. Doe hier je inspiratie op voor: Saus van knoflook, tomaat en lamsglace Lak van rozemarijn en lamsglace Mousseline van knolselderij en kalfsglace Dressing van wortel en lamsglace Geroosterde groene asperges met lamsglace Kalfszwezerik gelakt met zoethout en kippenleverjus Lamsjus met roze peper en dragon Zwarte pepersaus Jus van gekaramelliseerde blauwe kaas Geglaceerde aardpeer Rouleau van gekonfijte lamsnek Espuma van eekhoorntjesbrood

Tijdelijk niet leverbaar 

Vanuit Bieze Food Solutions streven wij te allen tijde naar een optimale leveringsperformance van onze producten. Door de nieuwe maatregelen m.b.t. Covid-19 zijn een aantal producten helaas tijdelijk niet leverbaar. Neem gerust contact met ons op over producten die tijdelijk niet leverbaar zijn en eventuele alternatieven die wij u kunnen aanbieden: customeroperations@biezefoodsolutions.nl.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Upselling met rauwkost 

Maak van friet met topping een complete maaltijd met een portie verpakking rauwkost van Bieze en verhoog je gemiddelde besteding.   

Alles wat in een restaurant kan, kan nu ook thuis 

Foto van Florine
21 oktober 2020 door Florine Stroo
Van shared dining tot een gezellig borrelplank Deze turbelente tijd vraagt om flexibiliteit en creativiteit. Niet kijken naar wat er niet kan, maar herontdekken wat er mogelijk is. Hoewel de restaurants nu op slot gaan, mag er gelukkig nog wel worden afgehaald en thuisbezorgd. Wij, Bieze Food Solutions, denken graag mee in oplossingen. Breng nostalgie terug in de huiskamers en laat je gasten jouw favoriete gerechten nu thuis ervaren.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!