Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Nieuwe koelverse sauzen van horecakwaliteit! 

Foto van Florine
18 september 2019 door Florine Stroo
Exclusief voor u als foodprofessional introduceren we onder het merk Bieze kwalitatieve sauzen waarbij elke chef in een handomdraai kan decoreren en serveren. Vanaf 1 oktober zijn de volgende sauzen beschikbaar: Wasabi, Truffel en Grill saus. Alle drie in een praktische schenkverpakking van 500 ml.

Volop noviteiten in ‘De Inspiratie Studio’! 

Foto van Florine
16 september 2019 door Florine Stroo
Laat jij je ook inspireren van 23 t/m 25 september op Gastvrij Rotterdam? In ‘De inspiratie Studio’ vind je een verrassend en innoverend assortiment aan producten voor het najaar. Met nieuwe smaken en spannende combinaties laten we hier zien hoe makkelijk het is om jouw gasten te verrassen met innoverende gerechten en spraakmakende smaakcombinaties.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Najaar bij Bieze Foodservice 

Foto van Florine
15 september 2019 door Florine Stroo
Ook in het najaar zit u goed bij Bieze Foodservice. Dankzij ons diverse en kwalitatief hoogwaardige assortiment kunnen wij u ondersteunen bij het inspelen op trends en seizoenen. Voor het najaar hebben wij diverse recepten op een rij gezet die u gemakkelijk kunt maken met onze salades, stoofgerechten en sauzen.   

Stoofvlees gemaakt met liefde en tijd, maar dan door de kok snel bereid! 

Foto van Florine
22 maart 2019 door Florine Stroo
Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kan maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt nog steeds het water in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourgignon, Vlaamse stoverij met dikke frieten? Genieten!

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!