Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Het Kerstmenu van Nu 

De feestdagen komen er al weer aan, maar wat moeten we op tafel hebben dit jaar? Yes, je raad het al: Groente op het menu! Volgens Isabel Boerdam, Anneke Ammerlaan en Marielle Borderwijk zijn dít echte musthaves:

All Hallows even 

Foto van Klarien
5 oktober 2017 door Klarien van Laar
De dag van de Allerheiligen: Halloween. Van oudsher een keltisch feest, anno nu een commercieel feest die is overgewaaid naar Europa. In de VS dook in de 19e eeuw de bekende jack-o'-lantern op, een uitgeholde pompoen die op een gezicht lijkt. Een onmisbaar ingrediënt zodra eten en halloween in één zin genoemd worden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

De ideale Basis Stoof 

Foto van Klarien
28 september 2017 door Klarien van Laar
Een puur product die de basis vormt voor talloze creaties. Stoofgerechten zijn overal ter wereld te vinden, van de traditionele Franse Boeuf Bourguignon tot de Mediterraanse Runderstoof. De allerlekkerste stoof wordt van oudsher op een lage temperatuur gedurende een lange tijd gegaard om het vlees lekker mals te maken. Met moderne kooktechnieken evenaart Neven Food de kunst van dit oude ambacht.

Verkooptip: Proeven, proeven en nog eens proeven! 

Foto van Rayon Manager
12 september 2017 door Rayon Manager Patrick
Het beste is om altijd een mogelijkheid tot het proeven binnen handbereik te hebben. Door deze middelen ook neer te zetten binnen jouw eigen blikveld zorg je er zelf voor dat je het meer gaat gebruiken en uiteindelijk als middel gaat zien om jouw klanten te overtuigen.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!