Bulgursalade met artisjokspread, gegrilde paprika, groene kruiden en gebakken pita
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Salade met falafel, kikkererwt, tomaat, munt en muhammarasaus
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten

Zomerse salade met kip kerrie salade, aardbei, walnoten en komkommer
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Kip pilav met quinoa en spinazie
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

Green goddess burger met halloumi, avocado en esfenajyoghurtsaus
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Gevulde grote champignons met truffel-roomkaas vulling
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Shakshuka muhammara met spinazie en za’atar
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten

Toats met Zwarte Aïoli advocado en feta
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten

Hartige wafel met tonijn salade
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten

Quinoa salade met gamba's en surimi
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Open boreka van filodeeg met spinazie-abrikozen-dadel, gerookte amandel, mozzarella en Esfenaj
Aantal personen: 12
Bereidingstijd: 30 minuten

Bladerdeegsnacks met Pesto Basilicum, kaas en gerookte zalm
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Gegrilde aubergine met Artisjokspread, Griekse yoghurt en lente-ui
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
