Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Beurzen & Workshops 

Foto van Klarien
5 november 2018 door Klarien van Laar
Bieze Foodservice is het hele jaar door aanwezig op lokale bijeenkomsten en workshops van grossiers, maar ook op grote landelijke vakbeurzen. Je kunt hier onze producten proeven en je laten inspireren in smaak, creatie en presentatie! We ontmoeten je daar graag.

Chique de Frites: met stoof! 

Het maximale uit je friet halen met de ambachtelijke stoofproducten van Neven Food. Kwaliteit en creativiteit gaan hand in hand. Wees onderscheidend in spannende toppings, frites en presentatie. Zo serveer jij heerlijke loaded fries, oftewel: Chique de Frites Natuurlijk kan de gewone puntzak met mayo nog steeds! Maar wil je nét wat extra beleving creëren, klik dan hier voor verrassende inspiratie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Salades worden steeds gezonder, voedzamer en creatiever 

Vegetarisch eten wordt steeds meer mainstream. Dat heeft ook invloed op salades. Deze bevatten steeds minder vlees en meer plantaardige ingrediënten. Salades zijn belangrijk in de catering. Ze zijn voedzaam, gezond en divers. Zorg voor een grote diversiteit aan toppings en een creatieve presentatie om mensen te verleiden een salade mee te nemen.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!