Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Neven Food stoofgerechten komt met een nieuw design 

Foto van Florine
2 januari 2019 door Florine Stroo
Vanaf februari zal Neven Food te vinden zijn in een compleet nieuw design. Wij zijn de inspirerende stoofspecialist die met zijn ambachtelijke & authentieke kennis van stoven de kok inspireert met een range kwaliteitsproducten. Én dat willen we ook uitstralen! Met een nieuw logo en verpakking, maar met de vertrouwde smaak van Neven Food.

Carnaval & Limburgs Zuurvlees: een goede combinatie! 

Foto van Rayon Manager
8 november 2018 door Rayon Manager Patrick
Het is weer bijna Carnaval! Dat is traditiegetrouw genieten van Limburgs Zuurvlees met heerlijke verse frieten! Dit typische streekgerecht met haar kenmerkende frisse zoetzure smaak is een echte aanrader!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Beurzen & Workshops 

Foto van Klarien
5 november 2018 door Klarien van Laar
Bieze Foodservice is het hele jaar door aanwezig op lokale bijeenkomsten en workshops van grossiers, maar ook op grote landelijke vakbeurzen. Je kunt hier onze producten proeven en je laten inspireren in smaak, creatie en presentatie! We ontmoeten je daar graag.

Chique de Frites: met stoof! 

Het maximale uit je friet halen met de ambachtelijke stoofproducten van Neven Food. Kwaliteit en creativiteit gaan hand in hand. Wees onderscheidend in spannende toppings, frites en presentatie. Zo serveer jij heerlijke loaded fries, oftewel: Chique de Frites Natuurlijk kan de gewone puntzak met mayo nog steeds! Maar wil je nét wat extra beleving creëren, klik dan hier voor verrassende inspiratie.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!