Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

De ideale Basis Stoof 

Foto van Klarien
28 september 2017 door Klarien van Laar
Een puur product die de basis vormt voor talloze creaties. Stoofgerechten zijn overal ter wereld te vinden, van de traditionele Franse Boeuf Bourguignon tot de Mediterraanse Runderstoof. De allerlekkerste stoof wordt van oudsher op een lage temperatuur gedurende een lange tijd gegaard om het vlees lekker mals te maken. Met moderne kooktechnieken evenaart Neven Food de kunst van dit oude ambacht.

Verkooptip: Proeven, proeven en nog eens proeven! 

Foto van Rayon Manager
12 september 2017 door Rayon Manager Patrick
Het beste is om altijd een mogelijkheid tot het proeven binnen handbereik te hebben. Door deze middelen ook neer te zetten binnen jouw eigen blikveld zorg je er zelf voor dat je het meer gaat gebruiken en uiteindelijk als middel gaat zien om jouw klanten te overtuigen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Een warm onthaal 

Het is onze passie om relaties te inspireren in smaak, presentatie en creatie. Elke dag, ieder seizoen! Bekijk hier onze nieuwe najaarsbrochure 2017.

What's your story? 

Terwijl de welbekende FEBO een eigen kledinglijn lanceert en Van Delft 40 nieuwe vestigingen opent tot en met december van de Pepernotenfabriek, ja zelfs ook in Antwerpen, Barcelona en Düsseldorf, draaien wij onze handen niet meer om voor een potje merkbeleving.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!