Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Nieuw Tomaat-Komkommer Rauwkost 

Beschikbaar vanaf begin april 2018 Deze frisse salade bevat veel verse groenten! De blokjes verse tomaat en verse komkommer zijn aangevuld met paprika en ui in een mildzure dressing. Door de houdbaarheid van minimaal 11 dagen kan deze salade veelvuldig gebruikt worden in allerlei recepten. Verkijgbaar in hersluitbare 1kg en 3kg verpakking.

Golden Oldie: Kip-Kerrie 

Foto van Klarien
28 februari 2018 door Klarien van Laar
We zijn trots op onze Kip-kerrie Salade! Met recht een golden oldie, want wist je dat: circa 75% van alle traiteurs onze Kip-kerrie Salade verkoopt; we een geheime receptuur hebben van eigen currypasta van de unieke romige en toch pittige currysaus; deze receptuur al ruim 40 jaar onveranderd is; deze salade niet in de supermarkt te verkrijgen is; circa 3 miljoen kg Kip-kerrie salade geproduceerd is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Smullen van stoofvlees bij Bruxelles 

Vandaag in de Hap & Tap: Smullen van stoofvlees bij Bruxelles Een chef-kok wordt niet voor niets chef-kok. En uit trots voor zijn vak, maakt een chef-kok dan ook het liefst alles helemaal zelf! Dit is niet anders voor de sympathieke Sam Swanen, die we ontmoeten bij zijn thuishonk Café Bruxelles aan de Havermarkt in Breda. De soepen, de quiches maar ook de chocolade lasagnes en cheesecake bereidt hij naar eigen recept, met heel veel liefde en aandacht voor zijn gasten. Credits tekst: Myra Madeleine

Het Kerstmenu van Nu 

De feestdagen komen er al weer aan, maar wat moeten we op tafel hebben dit jaar? Yes, je raad het al: Groente op het menu! Volgens Isabel Boerdam, Anneke Ammerlaan en Marielle Borderwijk zijn dít echte musthaves:

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!