Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Tijdelijk niet leverbaar 

Vanuit Bieze Food Solutions streven wij te allen tijde naar een optimale leveringsperformance van onze producten. Door de nieuwe maatregelen m.b.t. Covid-19 zijn een aantal producten helaas tijdelijk niet leverbaar. Neem gerust contact met ons op over producten die tijdelijk niet leverbaar zijn en eventuele alternatieven die wij u kunnen aanbieden: customeroperations@biezefoodsolutions.nl.  

Upselling met rauwkost 

Maak van friet met topping een complete maaltijd met een portie verpakking rauwkost van Bieze en verhoog je gemiddelde besteding.   

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Alles wat in een restaurant kan, kan nu ook thuis 

Foto van Florine
21 oktober 2020 door Florine Stroo
Van shared dining tot een gezellig borrelplank Deze turbelente tijd vraagt om flexibiliteit en creativiteit. Niet kijken naar wat er niet kan, maar herontdekken wat er mogelijk is. Hoewel de restaurants nu op slot gaan, mag er gelukkig nog wel worden afgehaald en thuisbezorgd. Wij, Bieze Food Solutions, denken graag mee in oplossingen. Breng nostalgie terug in de huiskamers en laat je gasten jouw favoriete gerechten nu thuis ervaren.

Ruim baan voor #Vega_n_Friday 

Foto van Klarien
28 februari 2020 door Klarien van Laar
Tekst: Marjan Lijftogt, publicatie Misset Horeca Bieze Food Solutions haalt het beste uit food voor foodservice, retail en industrie. De one-stop-shop in foodoplossingen inspireert en helpt horecaprofessionals met een breed productportfolio en introduceert dit jaar vier innovatieve foodconcepten, waarmee chefs kunnen scoren. Deze maand start #Vega_n_Friday.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!