Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

1 juli Food Unplugged 

Foto van Klarien
8 juni 2021 door Klarien van Laar
Food Inspiration Outdoor is een terugkerend foodfestival dat de schijnwerpers zet op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke producenten en cateraars. Food is de verbinder tussen stad, platteland, burger, producent, generaties en culturen. Op Food Inspiration Outdoor ontmoet je alle professionals uit de voedselketen – boeren, chefs, producenten, horecaondernemers, marketeers, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers – met elkaar in gesprek brengen om de transitie in agrifood van prijs naar waarde te stimuleren.

Borrelplank inspiratie met Lisimo 

Foto van Myra
2 juni 2021 door Myra Madeleine
´s Nachts naar de sportschool en klokslag 6 uur ´s ochtends op het terras. Gewoon omdat het kan. Het is wel duidelijk dat we het enorm gemist hebben! Een uitgelezen kans voor de horeca om de terraskaart vol te zetten met onweerstaanbare borrelplanken waarmee je niet alleen een groot publiek aanspreekt maar ook feilloos de overlap maakt van lunch naar diner.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Nieuwe oogst basilicum uit Italië 

Foto van Klarien
5 mei 2021 door Klarien van Laar
Vanaf volgende week komt de nieuwe oogst basilicum weer uit Italië binnen. De basilicum wordt geteeld op de volle grond in Zuid Italië, in de regio Campanië. Dit is waar generaties lang basilicum geteeld wordt in een dal bekken, dichtbij de zee. Dit is een ideaal gebied voor de groei van basilicum, vanwege het klimaat, het frisse water uit de bergen en de mineralen uit de grond dichtbij de zee. De basilicum wordt gekweekt op traditionele wijze door telers die al generaties lang basilicum telen. Tegelijkertijd werken we met een gecertificeerde manier van telen (Global GAP), waardoor de veiligheid voor de mensen en met respect voor de aarde en de natuur wordt gegarandeerd. De basilicum groeit op deze rijke grond, afgedekt met plastic. Hierdoor voorkomen we dat er verontreiniging in komt, zodat je de basilicum vers en zelfs ongewassen kunt eten, zodat alle aroma’s optimaal te proeven blijven.  

Myra blogt 

Foto van Myra
26 april 2021 door Myra Madeleine
Met speciaal voor Myra een fabrieksjas in een klein maatje. Een trapje zodat ook ik in de grote ketel met pesto kan kijken. Een schelpje als souvenir dat na grondig spoelen van het zeewier achterbleef. En heel veel kleine lepeltjes om alle tapenades rechtstreeks uit de ketels te kunnen proeven…Dat alles tussen enorme bergen heerlijk ruikende verse basilicum, alleen de allerbeste kaas, verse knoflook, noten en zachte olijfolie.

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!