Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Terugblik Horecava 

Foto van Rayon Manager
14 januari 2019 door Rayon Manager Patrick
We kijken terug op een geweldige Horecava. Met trots heeft Bieze Foodservice op de Horecava het nieuwe design van zowel Neven Food Stoofmeesters als Bieze Brood & Toast Salades gepresenteerd.  

Neven Food stoofgerechten komt met een nieuw design 

Foto van Florine
2 januari 2019 door Florine Stroo
Vanaf februari zal Neven Food te vinden zijn in een compleet nieuw design. Wij zijn de inspirerende stoofspecialist die met zijn ambachtelijke & authentieke kennis van stoven de kok inspireert met een range kwaliteitsproducten. Én dat willen we ook uitstralen! Met een nieuw logo en verpakking, maar met de vertrouwde smaak van Neven Food.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Kip Marrakesh salade 

DE SMAAKSENSATIE UIT MAROKKO!  Nieuw uit de keuken waar ook de fameuze Bieze Kip-Kerrie salade vandaan komt… Kip Marrakesh salade! Deze nieuwe Brood & Toast salade bevat malse kip en stukjes vijg in een typisch zoetpittige saus met ras-el-hanout. Heerlijk als lunchgerecht of op een toastje. Vraag een gratis monster aan!  

Carnaval & Limburgs Zuurvlees: een goede combinatie! 

Foto van Rayon Manager
8 november 2018 door Rayon Manager Patrick
Het is weer bijna Carnaval! Dat is traditiegetrouw genieten van Limburgs Zuurvlees met heerlijke verse frieten! Dit typische streekgerecht met haar kenmerkende frisse zoetzure smaak is een echte aanrader!

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!