Ontdek nu de drie gloednieuwe vegan stoofgerechten!

Vol trots introduceert Neven Food vanaf 2 maart drie nieuwe veganistische stoofgerechten: Chili Sin Carne, Gele Curry Groenten en Vegetarische Bolognese Saus! Deze drie rijkgevulde stoofgerechten zijn 100% veganistisch en zitten vol met groente. De stoofmeesters van Neven Food hebben de smaken perfect in balans gebracht, zodat een stukje vlees niet wordt gemist.

Veganisten
Het veganisme is al jaren een wereldwijde trend. In 2019 waren er al meer 130.000 veganisten in Nederland! Steeds meer consumenten zijn bewust bezig met het eten van minder vlees en als horecaondernemer doe je er goed aan om hier slim op in te spelen. Het is echter vaak een uitdaging voor de kok om een veganistische maaltijd te maken, dit kost tijd en is vaak lastig. De stoofmeesters van Neven Food hebben de tijd genomen en komen vanaf 2 maart met een veganistische Gele Curry Groenten, Chili Sin Carne en Vegetarische Bolognese Saus. Met deze eenvoudig te bereiden stoofgerechten tovert iedere kok in een mum van tijd een smaakvol veganistisch gerecht op tafel voor je gasten. 

Beoordeling
Tijdens de Horecava hebben 415 foodprofessionals hun mening gegeven over de vegan stoofgerechten. De Vegetarische Bolognese Saus werd gemiddeld beoordeeld met een 8,0, de Gele Curry Groenten met een 8,5 en de Chili Sin Carne met een 8,4. 

De stoofgerechten
De Chili Sin Carne is een licht pittige chili met zoete aardappel, rode bonen, paprika, wortel en mais. De Gele Curry Groenten is een mild kruidige gele curry van wortel, zoete aardappel, kikkererwten en groene bonen in een romige kokosmelk en de Vegetarische Bolognese saus is een rijkgevulde Italiaanse pastasaus boordevol tomaat, wortel, courgette, ui en is verrijkt met een eiwitrijke vleesvervanger.

Goede basis
Naast dat de vegan stoofgerechten zijn te gebruiken als veganistisch gerecht, zijn de Gele Curry Groenten en Chili Sin Carne ook de perfecte basis voor een vlees of vis gerecht. In deze stoofgerechten zit geen vleesvervanger waardoor er nog gemakkelijk vlees of vis aan toegevoegd kan worden voor de gasten die daar behoefte aan hebben.   

Bestellen
De vegan stoofgerechten zijn koelvers en minimaal 14 dagen houdbaar. Vanaf 2 maart zijn ze op verzoek verkrijgbaar bij jouw grossier in verpakkingen van 1 kg.  

Zou jij graag de vegan stoofgerechten willen gebruiken in jouw zaak, ze willen testen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op! Mail naar Info@biezefoodsolutions.nl of bel 033-2475912.