Nieuw: Ambachtelijke Kipsaté van Neven Food

Met trots introduceren wij vanaf 5 februari de Neven Food Ambachtelijke Kipsaté, een innovatieve toevoeging aan ons assortiment!

Deze nieuwe lijn is niet alleen ambachtelijk bereid, maar wordt ook gepresenteerd in een transparante verpakking. Deze keuze voor transparantie symboliseert de volledige helderheid die wij binnen deze nieuwe lijn bieden over de herkomst en samenstelling van onze producten. Zo gebruiken wij uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten, zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Dus hiermee is het gebruik van kunstmatige toevoegingen verleden tijd. En dat is wel zo fijn voor onze aarde.

Onze Ambachtelijke Kipsaté brengt de smaken van Indonesië naar uw keuken, waar traditie en ambacht samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Malse stukken gemarineerde kip, gegaard op de grill, smaakvol en stevig. Gedrenkt in satésaus met de rijkdom van geroosterde pinda’s en exotische specerijen. De nieuwe Ambachtelijke Kipsaté van Neven Food is smeuïg, zoet, pikant, vol van smaak en transformeert uw gerecht tot een ware smaaksensatie!