Nieuw: Ambachtelijke Rendang Rund - Ontdek Onze Culinaire Innovatie van Neven Food!

Met trots introduceren wij vanaf 15 april de Neven Food Ambachtelijke Rendang Rund 1KG, een innovatieve toevoeging aan ons assortiment!

Deze nieuwe lijn is niet alleen ambachtelijk bereid, maar wordt ook gepresenteerd in een transparante verpakking. Deze keuze voor transparantie symboliseert de volledige helderheid die wij binnen deze nieuwe lijn bieden over de herkomst en samenstelling van onze producten. Zo gebruiken wij uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten, zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Dus hiermee is het gebruik van kunstmatige toevoegingen verleden tijd.

Ambachtelijke Rendang Rund

Onze Ambachtelijke Rendang Rund is een traditioneel Indonesisch gerecht dat bekend staat om zijn rijke smaak en complexe kruidencombinaties. Onze Rendang is rijk gevuld met het lekkerste rundvlees en langzaam gegaard in een smakelijke mix van kokosmelk en een zorgvuldig samengestelde kruidenmix. Typerend zijn de intense smaken, de boterzachte structuur van het vlees en de diepe aromatische kruiden. Serveer onze langzaam gegaarde rendang als hoofdgerecht met gestoomde rijst, als vulling voor een broodje of taco’s of als topping op de loaded fries.