Volop inspiratie op de Horecava!

Laat jij je ook inspireren van 13 t/m 16 januari op de Horecava? Dit jaar presenteren wij vier gloednieuwe concepten: #vega_n_Friday, Chique de Frites, 5 Minute Meals en Proef de Wereld.

Het eerste concept staat in het teken van vega(n) eten: #vega_n_Friday. Een inspiratiebron aan vega(n) recepten om zo te kunnen variëren met vegetarische, vegan en plantbased recepten. ‘Chique de Frites’ is het nieuwe concept van Neven Food, inspelend op de friet-trend van het moment: loaded fries. Het is dé perfecte manier om waarde toe te voegen aan een standaard ‘frietje met’. In tijd van personeelskrapte staat het bereiden van snelle, smaakvolle gerechten hoog op de prioriteiten lijst. Vandaar dat we dit jaar Five Minute Meals introduceren. Dit zijn eenvoudige, snel te bereiden maaltijden met een gezonde twist. Als laatste maken we dit jaar ook een culinaire wereldreis, want dat is wat gasten graag willen beleven. Deze beleving realiseren we met storytelling rondom gerechten zoals Kip Marrakesh en Pasta Mediterraan.

Benieuwd naar onze nieuwste concepten? Kom deze dan proeven en ervaren tijdens de Horecava op stand 223 in hal 7. Wij ontmoeten je graag!