Een nieuwe samenwerking: Bieze Food Solutions

Het nieuwe decennium begint direct met een duurzame nieuwe samenwerking. We zijn trots om aan te kondigen dat Bieze Foodservice, Bieze BV en de Zuivelmaatschappij vanaf 1 januari 2020 hun krachten gaan bundelen onder de naam Bieze Food Solutions.

Together for good food, dat is waar Bieze Food Solutions om draait. Bij Bieze Food Solutions staat het bieden van de beste foodoplossingen in retail, foodservice en industrie centraal. Door onze gezamenlijke kennis, expertise en onze handelsgeest in de foodbranche te bundelen, hebben we voor elke vraag de beste oplossing. Hebben we zelf de oplossing niet in huis? Dan maken we gebruik van ons brede (internationale) netwerk aan foodprofessionals. Als onderdeel van Bieze Food Group en Wernsing Food Family kunnen wij snel verbindingen leggen en opschalen. Een van de kernwaarden binnen Bieze Food Solutions is dan ook samenwerking. We geloven er in dat samenwerken ons verder brengt. Zo kunnen we groeien door van elkaar te leren en daardoor excelleren waar we goed in zijn: het bieden van de juiste, complete foodoplossing. Van concept tot product, en alle service die daarbij hoort.

We zetten de klant centraal en denken actief mee met klant en consument. Heb je als ondernemer een wens of idee, dan kunnen wij razendsnel schakelen om dit te realiseren. Het product kan daardoor binnen de kortste keren in de keuken liggen. Bieze Food Solutions is dan ook een totaalpakket aan foodoplossingen onder een dak. Een ware one stop shop in foodoplossingen. Van ingrediënten in bulk, tot halffabricaten en complete convenience concepten. Van pesto en tapenades tot zuivel. We hebben het allemaal in huis!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze customer operations via info@biezefoodsolutions.nl of T: +31 (0)33 - 247 59 12