LISIMO deelt blik op de toekomst met wildpluk pesto's tijdens de Food Inspiration Outdoor '21

Vandaag neemt Bieze Food Solutions met het merk Lisimo, producent van pure koelverse pesto´s, tapenades en sauzen, deel aan het eerste b2b-festival van dit jaar: ´Food Inspiration Outdoor ´21´. Hét culinaire event voor en door foodprofessionals. Samen met vijfendertig andere, innovatieve food ondernemers van Nederlandse bodem, zorgen zij vandaag in Ede voor een onvergetelijke dag vol culinaire creativiteit en interactieve inspiratie voor de toekomst!

Innovatieve toekomstvisie

Lisimo laat bezoekers graag zien wat er nog meer mogelijk is qua pesto´s, tapenades en sauzen. Met wilde ingrediënten uit de natuur bijvoorbeeld. Denk aan waterkers, paardenbloemblad en distels. Gecombineerd met verse noten, verschillende oliën en diverse soorten kaas kunnen bezoekers onder professionele begeleiding hun eigen verse pesto maken. Deze krijgen ze nadien mee naar huis wat helemaal past in het streven van de organisatie naar een neutrale foodprint.

Meer dan wildpluk pesto's

Lisimo biedt een breed assortiment koelverse pesto´s, tapenades en sauzen voor de professionele keuken. In binnen, -en buitenland gaan zij hiervoor op zoek naar de beste natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een echte pure smaak. Naast klassieke basilicum pesto´s en tomaten tapenades als de tomaten bruschetta zijn er ook een aantal verrassend frisse smaken als de aioli met limoen. Voor de chef die durft te variëren deze zomer. Natuurlijk werken ze alleen met verse kruiden, mooie soorten olijfolie en kazen en vers gebrande noten. Puur natuur dus!