52 weken VEGA(N) inspiratie voor de chef!

Met #Vega_n_Friday maak je gemakkelijk en snel unieke vegetarische of vegan recepten. Dit boek helpt je om elke vrijdag,
52 weken lang, een nieuw vegetarisch of veganistisch recept op tafel te zetten waar je gasten voor terugkomen.

Inspelen op vega(n)trend
#Vega_n_Friday is ideaal voor chefs die willen inspelen op de vega(n) trend. Wij zien vaak op menukaarten maar één vega(n) alternatief en
weten dat het best lastig kan zijn om steeds wat nieuws te bedenken. 

Download gratis

Onze culinaire adviseurs hebben zich daarom wekenlang in de keuken opgesloten om jou te voorzien van wat extra vega(n) inspiratie. Met dit naslagwerk kun je als horeca ondernemer vegetariërs, flexitariërs, veganisten en de bewuste consument op hun wenken bedienen én steeds weer verrassen. Een gevulde champignon met notenpesto en een crème van ricotta. 

Een romige cappuccino op basis van Glace de Champignon. Of een Vegan Gele Curry Groenten met geroosterde cashewnoten en quinoa. Stuk voor stuk onderscheidende smaaksensaties, gemakkelijk en snel te bereiden. Ook dagen we je in dit boek uit met spannende recepten die moelijker zijn in de bereiding. Kortom, voor ieder wat wils.

Namens alle collega’s van Bieze Food Solutions en onze culinaire adviseurs wensen we jullie een smaakvolle vega(n) vrijdag, het hele jaar lang. Together for good food, noemen we dat.