Gastronomixs & Maitre Cuisine starten samenwerking

12 nieuwe componenten met Glace de Veau en Glace D'Agneau op Gastronomixs.com.

Doe hier je inspiratie op voor:

  • Saus van knoflook, tomaat en lamsglace
  • Lak van rozemarijn en lamsglace
  • Mousseline van knolselderij en kalfsglace
  • Dressing van wortel en lamsglace
  • Geroosterde groene asperges met lamsglace
  • Kalfszwezerik gelakt met zoethout en kippenleverjus
  • Lamsjus met roze peper en dragon
  • Zwarte pepersaus
  • Jus van gekaramelliseerde blauwe kaas
  • Geglaceerde aardpeer
  • Rouleau van gekonfijte lamsnek
  • Espuma van eekhoorntjesbrood

Producten

De glaces en fumets zijn ambachtelijk bereid met de smaken uit de klassieke Franse keuken. Voor de geconcentreerde glaces geldt een dosering 1/6 en de fumets 1/4. De verschillende soorten:

  • Glace de Veau: een mooie klassieke kalfsglace. Bekijk hier de componenten met Glace de Veau
  • Glace D'Agneau: een glace met een uitgesproken lamssmaak. Bekijk hier de componenten met Glace D'Agneau
  • Glace de champignon: een glace met een krachtige volle aardse champignonsmaak. Deze glace is vegan.
  • Jus de Veau: een licht gebonden kant-en-klare jus op basis van kalfsglace en rode wijn.
  • Glace de Gibier: een geconcentreerde wildbouillon met een kruidige basis met specerijen: laurier, kruidnagel en rozemarijn.
  • Glace de Canard: een frisse glace uit de klassieke keuken met een diepe smaak van eend met een lichte citrustint. 
  • Glace D'Homard: een mooie gladde diep rode glace met een diepe onmiskenbare kreeftensmaak. 
  • Glace de Volaille: een geconcentreerde gevogelteboullon met een rijke romige volle smaak. 
  • Fumet de Poisson: een mooie fumet van witvis.
  • Glace de Crustacés: een geconcentreerde bouillon van schaal-en schelpdieren die breed toepasbaar is.