
Gastronomixs & Maitre Cuisine starten samenwerking
12 nieuwe componenten met Glace de Veau en Glace D'Agneau op Gastronomixs.com.
Doe hier je inspiratie op voor:
- Saus van knoflook, tomaat en lamsglace
- Lak van rozemarijn en lamsglace
- Mousseline van knolselderij en kalfsglace
- Dressing van wortel en lamsglace
- Geroosterde groene asperges met lamsglace
- Kalfszwezerik gelakt met zoethout en kippenleverjus
- Lamsjus met roze peper en dragon
- Zwarte pepersaus
- Jus van gekaramelliseerde blauwe kaas
- Geglaceerde aardpeer
- Rouleau van gekonfijte lamsnek
- Espuma van eekhoorntjesbrood
Producten
De glaces en fumets zijn ambachtelijk bereid met de smaken uit de klassieke Franse keuken. Voor de geconcentreerde glaces geldt een dosering 1/6 en de fumets 1/4. De verschillende soorten:
- Glace de Veau: een mooie klassieke kalfsglace. Bekijk hier de componenten met Glace de Veau
- Glace D'Agneau: een glace met een uitgesproken lamssmaak. Bekijk hier de componenten met Glace D'Agneau
- Glace de champignon: een glace met een krachtige volle aardse champignonsmaak. Deze glace is vegan.
- Jus de Veau: een licht gebonden kant-en-klare jus op basis van kalfsglace en rode wijn.
- Glace de Gibier: een geconcentreerde wildbouillon met een kruidige basis met specerijen: laurier, kruidnagel en rozemarijn.
- Glace de Canard: een frisse glace uit de klassieke keuken met een diepe smaak van eend met een lichte citrustint.
- Glace D'Homard: een mooie gladde diep rode glace met een diepe onmiskenbare kreeftensmaak.
- Glace de Volaille: een geconcentreerde gevogelteboullon met een rijke romige volle smaak.
- Fumet de Poisson: een mooie fumet van witvis.
- Glace de Crustacés: een geconcentreerde bouillon van schaal-en schelpdieren die breed toepasbaar is.