
50 gr Neven food stoofvlees vlaamse stijl rund (700378)
1 Ui
3 Kleine wrotels, geschrapt of geschild
100 gr Doperwten
100 gr Kastanje champignons
2 Knoflooktenen, uitgeperst
Quiche bodem (doorsnee 18cm)
Bladerdeeg
Olie
Eigeel
- Snijd de ui In halve ringen, de wortels en paprika in kleine blokjes en de kastanje champignon in plakjes;
- Laat de doperwten uitlekken;
- Verhit olie in de pan en bak hier de knoflook, ui, wortel, paprika en champignons in;
- Doe hier het stoofvlees rund en de doperwten bij en meng goed;
- Laat dit mengsel afkoelen en zet ondertussen de quiche bodem klaar;
- Schep het vlaams stoofvlees mengsel in de quiche vorm en dek dit af met het bladerdeeg;
- Druk de randjes licht aan en strijk af met eigeel;
- Bak de quiche 20 minuten op een voorverwarmde oven van 180 graden.