Vlaams stoofvlees quiche
Neven Food

Vlaams stoofvlees quiche

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten

50 gr Neven food stoofvlees vlaamse stijl rund (700378)
1 Ui
3 Kleine wrotels, geschrapt of geschild
100 gr Doperwten
100 gr Kastanje champignons
2 Knoflooktenen, uitgeperst
Quiche bodem (doorsnee 18cm)
Bladerdeeg
Olie 
Eigeel

Bereidingswijze
  1. Snijd de ui In halve ringen, de wortels en paprika in kleine blokjes en de kastanje champignon in plakjes;
  2. Laat de doperwten uitlekken;
  3. Verhit olie in de pan en bak hier de knoflook, ui, wortel, paprika en champignons in;
  4. Doe hier het stoofvlees rund en de doperwten bij en meng goed;
  5. Laat dit mengsel afkoelen en zet ondertussen de quiche bodem klaar;
  6. Schep het vlaams stoofvlees mengsel in de quiche vorm en dek dit af met het bladerdeeg;
  7. Druk de randjes licht aan en strijk af met eigeel;
  8. Bak de quiche 20 minuten op een voorverwarmde oven van 180 graden.
Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen