Crostini met doperwt-fetapuree
Lisimo

Crostini met doperwt-fetapuree

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten

150 gr Lisimo pesto rosso (1000267)
1 stokbrood
200 gr diepvriesdoperwten
75 gr fetakaas
2 lente-uien

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 180° C. Snijd het stokbrood in plakken. Schep de olie van de pesto rosso;
  2. Bak de crostini in 6 min. knapperig;
  3. Kook de doperwten gaar met wat zout en giet af. Pureer de doperwten. Verkruimel de fetakaas en meng door de puree. Snijd de lente-ui in kleine ringen;
  4. Smeer de pesto rosso rijkelijk op de crostini. Schep hierop een theelepel puree.
Serveertip

Garneer met de lente-ui.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen