Bulgursalade met artisjokspread, gegrilde paprika, groene kruiden en gebakken pita
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Salade met falafel, kikkererwt, tomaat, munt en muhammarasaus
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten

Gevulde grote champignons met truffel-roomkaas vulling
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Green goddess burger met halloumi, avocado en esfenajyoghurtsaus
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Shakshuka muhammara met spinazie en za’atar
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten

Crostini met doperwt-fetapuree
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Toats met Zwarte Aïoli advocado en feta
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten

Tortillacups met bonemix en bruschetta
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

Bladerdeegsnacks met Pesto Basilicum, kaas en gerookte zalm
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Gegrilde aubergine met Artisjokspread, Griekse yoghurt en lente-ui
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Open boreka van filodeeg met spinazie-abrikozen-dadel, gerookte amandel, mozzarella en Esfenaj
Aantal personen: 12
Bereidingstijd: 30 minuten

Spaanse garnalencocktail met aïoli, sinaasappel, rode ui en little gem
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Labane met muhammara, gepofte trostomaatjes en pistache
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten + 4 uur uitlekken

Italiaanse borrelbol uit de oven
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten

Shakshuka Muhammara met spinazie, walnoten en za,atar
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten
