Carpaccio ingerold met rucola pesto
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Courgette-munt soep met een focaccia Basilicum Pesto
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 minuten

Diamanthaas gemarineerd in rucola pesto
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten

Foccacia met olijven, parma ham, rozemarijn en tapenade rood
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Gevulde champignon met Lisimo Noten Pesto en een crème van ricotta
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Linguine met tricolore tapenade, limoen pesto en groenten
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Linguine met tricolore tapenade, basilicum pesto en groenten en foccacia
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Borrelhapje gegrilde scampi’s met Limoen Pesto
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Bruchetta met tricolore tapenade, parmaham en in rucola pesto gemarineerde mozzarella
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Risotto funghi met garnituur van Tapenade Paddenstoel, edamame boontjes, gegrilde courgette en tomaten brunoise
Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 40 minuten

Doperwten-truffelsoep met een garnituur van Tapenade Truffel, Haricots verts en gefrituurde knolselderij
Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 30 minuten

Salade van zoet zuur gemarineerde mango, avocado en rode peper,geserveerd met bloemkoolnuggets en Zwarte Aïoli
Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 40 minuten

Ceviche van zalm met een marinade op basis van Maître Cuisine Glace de Crustacé
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 5 minuten
