Bladerdeegsnacks met Pesto Basilicum, kaas en gerookte zalm
Lisimo

Bladerdeegsnacks met Pesto Basilicum, kaas en gerookte zalm

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten

 

100 gr Lisimo Pesto Basilicum (1000264)
1 rol koelvers bladerdeeg
150 gr gerookte zalm
100 gr roomkaas
75 gr geraspte mozzarellakaas
zout en peper

Bereidingswijze
  1. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven op 200° C;
  2. Laat het bladerdeeg 5 min. op kamertemperatuur komen en rol uit. Halveer in de 2 gelijke delen;
  3. Snijd de gerookte zalm in dunne reepjes;
  4. Besmeer de helften bladerdeeg met de roomkaas en bestrooi met zout en peper;
  5. Verdeel de gerookte zalmreepjes op de roomkaas en verdeel de Pesto Basilicum erover;
  6. Bestrooi met geraspte kaas en rol het bladerdeeg op tot de helft. Draai om en rol de andere helft op zodat een vlinder ontstaat. Snijd met een scherp mes plakken van een 1 cm dik en leg met de vulling naar boven op de bakplaat;
  7. Bak de bladerdeegsnacks in 10-12 min. goudbruin.
Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen