Gevulde grote champignons met truffel-roomkaas vulling
Lisimo

Gevulde grote champignons met truffel-roomkaas vulling

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten

75 gr Lisimo tapenade truffel (1000294
12 grote champignons
200 gr roomkaas
12 plakken ontbijtspek
versgemalen peper
takjes peterselie

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 180° C. Maak de champignons schoon met keukenpapier en verwijder de steeltjes en snijd rondom schoon. Hak de steeltjes fijn en meng de helft met de roomkaas. Schep de olie van de tapenade en roer door de roomkaas. Breng op smaak met wat peper;
  2. Vul de champignons met het roomkaasmengsel. Wikkel een plak spek om de champignon en zet de champignons naast elkaar in de ovenschaal en bak in 15 min. gaar en goudbruin. Garneer met een takje peterselie voor het serveren.
Serveertip

Lekker met toast of brood.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen