Italiaanse borrelbol uit de oven
Lisimo

Italiaanse borrelbol uit de oven

Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten

150 gr Lisimo tapenade Tricolore (1000288)
2 Italiaanse bollen
100 gr serranoham in plakjes
30 gr groene olijven in plakjes
75 gr geraspte mozzarella

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 180° C.;
  2. Snijd de Italiaanse bol kruislings in zodat een ruitpatroon ontstaat;
  3. Verdeel de helft van de Tapenade Tricolore in de inkepingen;
  4. Snijd de plakken serranoham in dunne reepjes en stop ze in het brood;
  5. Verdeel de olijven erover en bestrooi met de kaas;
  6. Bak het borrelbrood in de oven totdat de kaas gesmolten is.
  7. Serveer met de rest van de tapenade.
Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen