Serveer je gasten de fris-zoetzure en pure Midden-Oosterse smaken van spinazie, amandelen en kikkererwten met koelverse veganistische Spread Esfenaj van Lisimo.
Glace de Gibier is een geconcentreerde wildbouillon
met een kruidige basis van specerijen: laurier,
kruidnagel en rozemarijn. Glace de Gibier is een
krachtige basis voor de bereiding van wildgerechten
zoals wildragout, wildbouillon en soep.
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse veganistische Tapenade Truffel van Lisimo.
Lisimo Tapenade Truffel
Tapenade Truffel van Lisimo is een smaakvolle tapenade gemaakt van gebakken verse paddenstoelen, zwarte olijven, truffelolie en echte zwarte truffels. De bruinzwarte spread heeft een frisse, lichte truffelsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De truffeltapenade is volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdig en direct klaar om te serveren
De mediterrane spread smaakt perfect als dip bij toastjes of brood op de luxe borrelplank. Gebruik tapenade ook als mediterrane smaakmaker op je (veganistische) broodjes, stokbroden, tosti’s en sandwiches, bij vlees en door je salades en pastagerechten. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Met Lisimo Tapenade Truffel combineer je gemak en kwaliteit en verwen je je gasten in een handomdraai met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
De veganistische Tapenade Truffel van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 250 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.