Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Agnolotti Tartufo van Hilcona.
Agnolotti Tartufo van Hilcona
Hilcona Agnolotti Tartufo zijn verrukkelijke gekartelde pastakussentjes met een zachte vulling van kaas, mascarpone, ricotta en Chinese truffels. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De smaakvolle mini-ravioli is ideaal te combineren met een lichte saus, bijvoorbeeld van gesmolten boter en salie, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Agnolotti Tartufo biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Agnolotti Tartufo wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Met deze lichtscherpe, romige Wasabisaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Wasabisaus van Bieze Professional
Bieze Professional Wasabisaus is een lichtscherpe, romige saus met echte wasabi en fijne kruiden, en daarmee uitermate geschikt voor de hogere gastronomie. Wasabi is een pittige specerij uit de Japanse keuken, geraspt uit de wortels van de Wasabia Japonica. Deze prachtige groene wasabisaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn zoete, aangenaam zachtpittige smaak is de kant-en-klare koude saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft.
Voor de mooiste culinaire creaties
Wasabisaus is de perfecte topping op vis- en vegaproducten: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van een bol gerookte zalm met romige wasabisaus en verrijk ook je pokébowls, sushi, sashimi, gestoomde zalmfilet, gegrilde tonijn en salades met de kant-en-klare saus. Wasabisaus is ook superlekker als smeuïge dipsaus bij stoere stukken vlees en als topping op (broodjes) vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat rucola, tuinkers en zonnebloempitten.
In handzame transparante knijpfles
De vloeibare, lobbige Bieze Wasabisaus wordt geleverd in een handzame transparante knijpfles. De saus is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar, zonder knoeien. Bewaar de sauzen altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Voor gebruik altijd even schudden. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!