Serveer je gasten de romige en pure Midden-Oosterse smaken van artisjokharten en versgebrande noten met koelverse veganistische Spread Artisjok van Lisimo.
Met deze zachtromige, luxe Truffelsaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Truffelsaus van Bieze Professional
Bieze Professional Truffelsaus is een zachtromige saus bereid met echte truffel uit Italië, en daarmee uitermate geschikt voor de hogere gastronomie. Niet voor niets wordt de truffel ook wel het zwarte goud genoemd. Deze rijke, crèmekleurige truffelsaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn kenmerkende aardse truffelgeur en delicate tonen is de koude saus een luxueuze smaakmaker waarmee je elk gerecht gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft.
Voor de mooiste culinaire creaties
Truffelsaus is de perfecte luxe topping op salades en vlees: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van rundercarpaccio of paddenstoelencarpaccio met romige truffelsaus, en verrijk je caesarsalade, biefstuksalade en aspergesalade met de kant-en-klare saus. Truffelsaus is ook superlekker als smeuïge topping op stoere stukken vlees en broodjes hamburger of vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met vlokken Parmezaanse kaas, zonnebloempitten en kerstomaatjes.
In handzame transparante knijpfles
De vloeibare, lobbige Bieze Truffelsaus wordt geleverd in een handzame transparante knijpfles. De saus is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar, zonder knoeien. Bewaar de sauzen altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Voor gebruik altijd even schudden. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!
Met deze dikke, pittig-romige Knoflooksaus van Bieze Professional decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste en heerlijkste culinaire creaties.
Knoflooksaus van Bieze Professional
Bieze Professional Knoflooksaus is een dikke knoflooksaus met een romige smaak en een pittig karakter door de stukjes knoflook. Een absolute hardloper onder de koude sauzen! Deze prachtige witgroene knoflooksaus van horecakwaliteit bevat uitsluitend pure ingrediënten. Met zijn heerlijke pikant-romige smaak is de kant-en-klare saus een ware delicatesse waarmee je je gerechten gemakkelijk een onweerstaanbare touch geeft. Knoflooksaus is vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Voor de mooiste culinaire creaties
Knoflooksaus is de perfecte topping op vlees, vis en gevogelte (van de grill) en op knapperige salades: zo decoreer en serveer je in een handomdraai de mooiste culinaire creaties. Laat je gasten smullen van een broodje shoarma, falafel of kebab met romige knoflooksaus en zet ook eens een borrelplankje op tafel met knoflooksaus en groentestengels. Knoflooksaus is ook superlekker als smeuïge topping op stoere stukken vlees, zoals spareribs en speklapjes, en broodjes hamburger of vegaburger. Varieer volop! Maak je creatie compleet met wat peterselie, bieslook, plakjes komkommer en stertomaatjes.
In transparante bak
De stevige, dik vloeibare Bieze Professional Knoflooksaus wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere heerlijke sauzen en goedgevulde brood- en toastsalades, rauwkostsalades en maaltijdsalades van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: koelvers en puur
De koelverse sauzen van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle sauzen worden vers gemaakt en zijn geschikt als basis of als hoofdproduct. Bieze-sauzen zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken graag smaakvolle topgerechten creëren, voor een glimlach aan tafel!
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse veganistische Tapenade Truffel van Lisimo.
Lisimo Tapenade Truffel
Tapenade Truffel van Lisimo is een smaakvolle tapenade gemaakt van gebakken verse paddenstoelen, zwarte olijven, truffelolie en echte zwarte truffels. De bruinzwarte spread heeft een frisse, lichte truffelsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De truffeltapenade is volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdig en direct klaar om te serveren
De mediterrane spread smaakt perfect als dip bij toastjes of brood op de luxe borrelplank. Gebruik tapenade ook als mediterrane smaakmaker op je (veganistische) broodjes, stokbroden, tosti’s en sandwiches, bij vlees en door je salades en pastagerechten. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Met Lisimo Tapenade Truffel combineer je gemak en kwaliteit en verwen je je gasten in een handomdraai met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
De veganistische Tapenade Truffel van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van een kilo. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.