Serveer je gasten de romige en pure Midden-Oosterse smaken van artisjokharten en versgebrande noten met koelverse veganistische Spread Artisjok van Lisimo.
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse Pesto Noten van Lisimo.
Lisimo Pesto Noten
Pesto Noten van Lisimo is een smaakvolle spread gemaakt van versgebrande cashewnoten, hazelnoten, amandelen, pistachenoten, kaas, verse peterselie en walnotenolie. De koelverse donkergele saus heeft de subtiele zoete smaak van gebrande noten, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De notenpesto is volledig vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De mediterrane spread smaakt perfect als dip op de borrelplank (hij combineert heerlijk met zachte kazen), als saus bij pasta’s, vlees en salades of als smaakmaker in (vegetarische) gerechten. Gebruik pesto ook als mediterraan beleg op je broodjes en sandwiches. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Beleg een flat bread met sla, bleekselderij, fetakaas en vijgen en maak af met notenpesto. Of besmeer kabeljauwfilet met een laagje notenpesto, bak de vis in de oven en serveer met geroosterde aardappeltjes en een frisse salade. Met Lisimo Pesto Noten verwen je je gasten met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
Pesto Noten van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 250 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse romige Aioli Gefermenteerde Knoflook van Lisimo.
Lisimo Aioli Gefermenteerde Knoflook
Aioli Gefermenteerde Knoflook van Lisimo is een romige dip gemaakt van verse knoflook uit de Beemster en knoflook die is gefermenteerd. De heerlijk zachte saus heeft de kenmerkende diepe, zoetige smaak van gefermenteerde knoflook. Met zijn opvallende zwarte kleur is de knoflookdip een eyecatcher op iedere tafel en elk buffet. De knoflookaioli is volledig vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De zachte knoflookspread smaakt perfect als dipsaus op de borrelplank of als saus bij vlees, vis of groenten. Gebruik aioli ook als mediterrane smaakmaker op je (vegetarische) broodjes en sandwiches. Smeer voor een smaakvolle BLT-sandwich Lisimo Aioli Gefermenteerde Knoflook op twee sneden geroosterd meergranenbrood en beleg het brood met bacon, rode ui, avocado, tomaten en sla. Of rooster boerenbrood, besmeer dit met aioli en beleg het met rucolasla, tomaat en dunne plakjes serranoham. Met Lisimo Aioli Gefermenteerde Knoflook verwen je je gasten met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
Aioli Gefermenteerde Knoflook van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 220 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.