Serveer je gasten de lichtzoete en pure Midden-Oosterse smaken van geroosterde paprika, walnoot en granaatappelsap met koelverse veganistische Spread Muhammara van Lisimo.
Glace de d’Agneau heeft de uitgesproken typische,
pittige smaak van lam. Glace d’Agneau is geschikt
voor de bereiding van alle sauzen bij lams- en
schapenvleesgerechten en voor de bereiding van
lams- en schapenvleesragout.
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse romige Aioli van Lisimo.
Lisimo Aioli
Aioli van Lisimo is een romige dip gemaakt van verse knoflook uit de Beemster, extra vergine olijfolie en een scheutje citroensap. De dikke, crèmewitte saus is heerlijk zacht van smaak. De aioli is volledig vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De zachte knoflookspread smaakt perfect als dipsaus op de borrelplank of als saus bij vlees, vis of groenten. Gebruik aioli ook als mediterrane smaakmaker op je (vegetarische) broodjes en sandwiches. Smeer voor een smaakvolle BLT-sandwich Lisimo Aioli op twee sneden geroosterd meergranenbrood en beleg het brood met bacon, rode ui, avocado, tomaten en sla. Of rooster boerenbrood, besmeer dit met aioli en beleg het met rucolasla, tomaat en dunne plakjes serranoham. Met Lisimo Aioli verwen je je gasten met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
Aioli van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van een kilo. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse romige Aioli van Lisimo.
Lisimo Aioli
Aioli van Lisimo is een romige dip gemaakt van verse knoflook uit de Beemster, extra vergine olijfolie en een scheutje citroensap. De dikke, crèmewitte saus is heerlijk zacht van smaak. De aioli is volledig vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De zachte knoflookspread smaakt perfect als dipsaus op de borrelplank of als saus bij vlees, vis of groenten. Gebruik aioli ook als mediterrane smaakmaker op je (vegetarische) broodjes en sandwiches. Smeer voor een smaakvolle BLT-sandwich Lisimo Aioli op twee sneden geroosterd meergranenbrood en beleg het brood met bacon, rode ui, avocado, tomaten en sla. Of rooster boerenbrood, besmeer dit met aioli en beleg het met rucolasla, tomaat en dunne plakjes serranoham. Met Lisimo Aioli verwen je je gasten met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
Aioli van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 220 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.