Pizza van libanees platbrood met zoete aardappel, ui, feta en Artisjokspread
Lisimo

Pizza van libanees platbrood met zoete aardappel, ui, feta en Artisjokspread

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten

200 gr Lisimo Artisjokspread (2007755)
4 Libanese platbroden
2 zoete aardappelen
225 gr roomkaas
2 rode uien
100 gr fetakaas
50 gr rucola
olijfolie
zout en peper
za’atar

 

 

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 170° C. Bekleed bakplaten met bakpapier en leg hierop de platbroden;
  2. Schil de zoete aardappel en snijd in flinterdunne plakjes met de mandoline of kaasschaaf;
  3. Smeer de broden in met roomkaas en verdeel hierover de plakjes zoete aardappel. Breng op smaak met zout en peper;
  4. Pel de uien en snijd in halve ringen. Verdeel over de zoete aardappel;
  5. Verkruimel de fetakaas en strooi over de pizza. Bak de pizza in 8- 10 min. gaar en goudbruin;
  6. Verdeel de Artisjokspread op de pizza en top af met rucola.
Serveertip

Bestrooi met peper, za’atar en besprenkel met olie.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen