
200 gr Lisimo Artisjokspread (2007755)
4 Libanese platbroden
2 zoete aardappelen
225 gr roomkaas
2 rode uien
100 gr fetakaas
50 gr rucola
olijfolie
zout en peper
za’atar
- Verwarm de oven op 170° C. Bekleed bakplaten met bakpapier en leg hierop de platbroden;
- Schil de zoete aardappel en snijd in flinterdunne plakjes met de mandoline of kaasschaaf;
- Smeer de broden in met roomkaas en verdeel hierover de plakjes zoete aardappel. Breng op smaak met zout en peper;
- Pel de uien en snijd in halve ringen. Verdeel over de zoete aardappel;
- Verkruimel de fetakaas en strooi over de pizza. Bak de pizza in 8- 10 min. gaar en goudbruin;
- Verdeel de Artisjokspread op de pizza en top af met rucola.
Bestrooi met peper, za’atar en besprenkel met olie.