Chili Sin Carne soep met een garnituur van gemengde bonen, bosui, puntpaprika en gebrande baby mais
Neven Food

Chili Sin Carne soep met een garnituur van gemengde bonen, bosui, puntpaprika en gebrande baby mais

Aantal personen: 6 Bereidingstijd: 40 minuten
Ingrediënten

1000 gr Neven Food Chili Sin Carne (1000584)
1 ½   ltr water
20     gr groentebouillon
1       pakje baby mais
½      zakje gemengde bonen mix
½      blikje zoete mais
6       blaadjes verse munt
12     blaadjes verse koriander
2       st oranje (snack)puntpaprika’s
3       stengels bosui
6       st roma tomaten

Bereidingswijze
  1. Doe de Chili Sin Carne, water en bouillon samen in een pan en breng aan de kook.
  2. zet het vuur na 30 min uit en pureer de massa met een staafmixer;
  3. halveer de baby mais kolfjes en smeer in met olijfolie, brand ze met de gasbrander mooi bruin;
  4. snijd de puntpaprika en tomaat in gewenste vorm;
  5. snijd de bosui in fijne ringetjes;
  6. maak van de mais, bonenmix, gesneden bosui en verse munt een soepgarnituur;
  7. breng op smaak met zout en peper;
  8. plaats een uitsteekvorm op een voorverwarmd diep bord en druk het soepgarnituur goed aan;
  9. garneer op het soepgarnituur de tomaat, paprika en gebrande mais.
  10. maak het gerecht af met wat blaadjes verse koriander;
  11. serveer het bord uit en schenk op het laatste moment (eventueel aan tafel) de soep in. 
Serveertip

Verkruimel eventueel wat tortilla chips als krokantje over de soep.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen