1000 gr Neven Food Chili Sin Carne (1000584)
1 ½ ltr water
20 gr groentebouillon
1 pakje baby mais
½ zakje gemengde bonen mix
½ blikje zoete mais
6 blaadjes verse munt
12 blaadjes verse koriander
2 st oranje (snack)puntpaprika’s
3 stengels bosui
6 st roma tomaten
- Doe de Chili Sin Carne, water en bouillon samen in een pan en breng aan de kook.
- zet het vuur na 30 min uit en pureer de massa met een staafmixer;
- halveer de baby mais kolfjes en smeer in met olijfolie, brand ze met de gasbrander mooi bruin;
- snijd de puntpaprika en tomaat in gewenste vorm;
- snijd de bosui in fijne ringetjes;
- maak van de mais, bonenmix, gesneden bosui en verse munt een soepgarnituur;
- breng op smaak met zout en peper;
- plaats een uitsteekvorm op een voorverwarmd diep bord en druk het soepgarnituur goed aan;
- garneer op het soepgarnituur de tomaat, paprika en gebrande mais.
- maak het gerecht af met wat blaadjes verse koriander;
- serveer het bord uit en schenk op het laatste moment (eventueel aan tafel) de soep in.
Verkruimel eventueel wat tortilla chips als krokantje over de soep.