Gevulde champignon met Lisimo Noten Pesto en een crème van ricotta
Lisimo

Gevulde champignon met Lisimo Noten Pesto en een crème van ricotta

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten

4 eetlepels Lisimo Noten Pesto (1000277)
4 grote champignons
2 eetlepels ricotta
2 eetlepels roomkaas
10 gram gekarameliseerde amandel

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 190 graden;
2. verwijder de steeltjes uit de champignons;
3. snijd een kruisje in het midden van de champignons zodat het vocht eruit kan lekken;
4. vul de champignons met de Lisimo Noten Pesto en bak deze 20 minuten af;
5. meng de ricotta samen met de roomkaas tot een glad geheel;
6. top de gevulde champignons af met de ricotta crème en de gekarameliseerde amandel.

Serveertip

Lekker met een Persinette Cress als topping.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen