Vegan brood met humus, bruschetta en gebrande tomaat, bovenop een salade gemaakt van kikkererwten, snoeptomaatjes, rode ui en bosui
Lisimo

Vegan brood met humus, bruschetta en gebrande tomaat, bovenop een salade gemaakt van kikkererwten, snoeptomaatjes, rode ui en bosui

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
  • 120 gr Lisimo Tomaten Bruschetta (2000934) (2000935)
  • 6 pommedori tomaten       
  • 300 gr humus
  • 100 gr kikkererwten
  • 12 snoeptomaatjes
  • 1 rode ui
  • 2 stengels bosui
  • 8 topjes verse basilicum
  • mooie olijfolie
  • zout & peper uit de molen
Bereidingswijze
  1. Maak van de kikkererwten, snoeptomaatjes, rode ui en bosui een salade, breng op smaak met peper en zout uit de molen;
  2. snijd van de pommedori tomaten plakken, brand deze met de gasbrander / crème brulee brander. Lak vervolgens de plakken gebrande tomaat met mooie olijfolie. Breng op smaak met zout en peper uit de molen;
  3. besmeer de plakken vegan brood met de humus en dresseer de gebrande plakken tomaat;
  4. verdeel de salade op de bovenkant van de gebrande tomaat;
  5. maak het broodje af met de Tomaten Bruschetta en de topjes verse basilicum.
Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen