Chique de Frites

Dé friet-trend van het moment: loaded fries, oftewel frites met topping. Inspelend op deze trend komt Neven Food nu met het nieuwe concept: Chique de Frites. Dit is het concept waarmee je als ondernemer je kunt onderscheiden in de markt, je creativiteit kwijt kunt en door een simpele toevoeging een margerijk product kunt creëren waar je gasten voor terug komen! Op deze manier tover je gemakkelijk in één handomdraai een standaard frietje om tot een hoogwaardige Instagrammable maaltijd voor je gasten.  

Het concept
‘Chique de Frites’ zijn eigenlijk simpelweg frietjes met een topping en wat verse ingrediënten. Je kan het heel simpel houden of gebruik maken van allerlei verschillende ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan ‘Chique de Frites’ met Limburgs Stoofvlees, Kip Saté of breng klassieke authentieke combinaties in een hip jasje zoals een topping met Limburgs Zuurvlees, Rode Kool en mayonaise. Je kan er al je creativiteit in kwijt! Neven Food heeft voor jou onderscheidende en spannende toppings bedacht waardoor jij simpel met ‘Chique de Frites’ je klant kunt verrassen.

Margerijk
Met Chique de Frites creëer je een margerijker product in vergelijking met een normaal frietje. Er kan een hogere verkoopprijs gevraagd worden doordat de gasten bereid zijn meer te betalen voor een mooi aangekleed frietje met topping. ‘Chique de Frites’ is een eyecatcher om te zien en geeft je klant rijke toppings, luxe en ambacht; de key waar klanten graag meer voor willen betalen.

Inspiratie
Geïnspireerd geraakt? Met de stoofgerechten van Neven Food maak je snel en gemakkelijk ‘Chique de Frites’; van Chique de Frites met Kippen Ragout tot ‘Chique de Frites’ met Limburgs Stoofvlees. Het kan allemaal!

Om alle voordelen nog een keer op een rijtje te zetten: het is dé friet-trend op het moment, het onderscheidt je in de markt en er zit een veel hogere marge op Chique de Frites dan op een normaal frietje met mayo. Een mooie kans dus.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt: Contact.

Meer inspiratie nodig?

Bekijk hier de recepten