- 4 rijstvellen voor springrolls
- 100 gram Bieze Quinoa salade (1005206)
- 100 gram wasabimayonaise
- 100 gram wortel jullienne
- 100 gram komkommer jullienne
- 100 gram mango julliene
- 100 gram avocado jullienne
- 100 gram rode kool jullienne
- 25 gram Wasabi Saus (1009729)
1. Snijd de komkommer, wortel, mango, rodekool en avocado julliene (zeer fijn).
2. Zet een ondiepe schaal met warm water klaar;
3. Dompel een rijstvel helemaal onder in het warme water en leg deze op een schone snijplank;
4. Het vel is dan nog wat hard maar wordt zacht terwijl je het belegt;
5. Leg en verdeel de gesneden groente en de Bieze Quinoa salade over het vel;
6. Vouw de onderkant van het rijstvel zo strak mogelijk over de vulling en rol een slag tot de helft. Houd de vulling stevig vast en klap de zijkanten naar binnen, rol de springroll verder op;
7. Maak zo ook de rest van de springrolls;
Serveer ze met Bieze Wasabi Saus en een heerlijke Bieze Quinoa salade.