Spaanse garnalencocktail met aïoli, sinaasappel, rode ui en little gem
Lisimo

Spaanse garnalencocktail met aïoli, sinaasappel, rode ui en little gem

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten

 

150 gr Lisimo Aïoli (1000256)
1 kropje little gem
300 gr grote garnalen, rauw en gepeld
1 el gerookte paprikapoeder
2el olijfolie
1 grote rode ui
2 sinaasappels

Bereidingswijze
  1. Was de little gem en snijd de blaadjes los. Vul de schaaltjes met een paar slablaadjes;
  2. Verhit de olie in de pan en bak de garnalen rose en gaar. Strooi de gerookte paprikapoeder erover, schep om en breng op smaak met zout en peper;
  3. Pel de ui, halveer en snijd in flinterdunne ringen;
  4. Pel de sinaasappel en haal de partjes tussen de vliesjes eruit. Verdeel een aantal partjes op de sla. Schep de garnalen door de helft van de Aïoli en schep op de sla;
  5. Verdeel de ui erover en schep een lepeltje Aïoli op de garnalen. 
Serveertip

Strooi wat gerookte paprikapoeder erover en serveer direct.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen