Carpaccio van gelakte grotchampignons geserveerd met gevulde avocado, granaatappel en tomaten bruschetta
- 120 gr Lisimo Tomaten Bruschetta (2000934)
- 12 grotchampignons of kastanje
- 2 ready to eat avocado’s
- 100 gr gebakken knolselderij blokjes
- 100 gr gebakken champignon blokjes
- ½ rode spaanse peper
- 20 gr granaatappelpitjes
- 8 gr geroosterde sesamzaadjes
- 2 stengels bosui
- mooie olijfolie
- zout en peper uit de molen
- Schaaf de grotchampignons op de mandoline tot mooie dunne plakjes, lak deze met wat olie van de tomaten bruschetta;
- halveer de avocado’s, verwijder de schil en de pit;
- neem een bakpan met iets olijfolie en verwarm de geroosterde knolselderij en champignons tezamen met de fijngesneden rode peper. Breng op smaak met wat zout evt wat extra peper uit de molen;
- leg de plakjes gelakte grotchampignons op een bord, leg de avocado in het midden.
Dresseer de lauwwarme salade op de avocado en maak af met tomaten bruschetta, bosui, granaatappel en gebrande sesamzaadjes.