Quinoa sushi met wasabi saus en Tapenade Zeewier
Bieze

Quinoa sushi met wasabi saus en Tapenade Zeewier

Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 15
Ingrediƫnten

150   gr Bieze quinoa (1005206)
25     gr Bieze Wasabi Saus(1009729)
25     gr Lisimo Tapenade Zeewier (1000252) (1000251)
2       nori vellen
200   gr komkommer
1       avocado
1       plakje puntpaprika 
10     gr tuinkers 
1       plakje chiggioa biet

 

Bereidingswijze
  1. Snijd de komkommer door de helft en vervolgens in 4 dunne repen ter lengte van de lange kant van het nori vel. Snijd de avocado in dunne repen;
  2. verdeel een kwart van de Quinoa over het nori vel. Maak een laag van ongeveer 0,5 cm en houd aan het uiteinde 1 cm vrij als plak rand;
  3. verdeel 1 el Wasabi Saus en 1 el Tapenade Zeewier per nori vel. Leg de komkommer en de avocado in het midden. Rol de sushi voorzichtig op. Maak de rand een beetje nat met water en plak de rol dicht;
  4. snijd de sushi in stukken van 1,5 cm breed;
  5. garneer 1 sushi met wat avocado en bieslook, de andere met 1 stukje puntpaprika, een met de Tapenade Zeewier en chioggia biet, de laatste met wat tuinkers.
Serveertip

Serveer met sojasaus en Wasabi Saus

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen