Kip pilav met quinoa en spinazie
Neven Food

Kip pilav met quinoa en spinazie

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten

300 gr Neven food kip pilav (700372)
275 gr Quinoa
2 el Pijnboompitten
4 el Olijfolie
1 Rode ui, gesnipperd
250 gr Wortel, in blokjes
50 gr Rozijnen
1 Zak spinazie (300 gr)
Granaatappel vers, diepvries

Bereidingswijze
  1. Bereid de quinoa volgens de aanwzijngen op de verpakking;
  2. Rooster ondertussen de pijnboompitten 3 minuten in een koekenpan zonder boter of olie;
  3. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui en wortel 10 minuten;
  4. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken;
  5. Breng de groente op smaak met peper en zout en meng deze in een kom met de quinoa;
  6. Doe hier als laatste de rozijnen en pijnboompitten door;
  7. Maak porties van de quinoa en serveer de kip pilav ernaast.
Serveertip

Garneer de schotel af met granaatappel.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen