Gebruineerde bloemkool geserveerd met Vegan Pesto, humus met Tomaten Bruschetta, rode peper en bosui
Lisimo

Gebruineerde bloemkool geserveerd met Vegan Pesto, humus met Tomaten Bruschetta, rode peper en bosui

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 40 minuten
Ingrediënten
  • 125 gr Lisimo Vegan Pesto Basilicum (2000936)
  • 25 gr Lisimo Tomaten Bruschetta (2000934)
  • 1 kleine bloemkool
  • 100 gram humus
  • 1 rode peper
  • 2 stengels bosui
Bereidingswijze
  1. Ontdoe de zaadjes uit de rode peper en snijd deze in fijne halve ringetjes;
  2. ook de bosui mag in fijne chiffonade gesneden worden;
  3. vul 1 tipje met Vegan Pesto Basilicum de ander met de gemengde humus Tomaten Bruschetta;
  4. ontdoe de bloemkool van de buitenste bladeren, er mogen er gerust enkele blijven zitten dat ziet er mooi uit;
  5. verwarm de oven voor op 220 graden hete lucht met stoom en bak de bloemkool in een minuut of 40 mooi goud bruin;
  6. haal de bloemkool uit de oven en serveer met de Vegan Pesto, Tomaten Humus, rode peper en gesneden bieslook.
Serveertip

Zowel koud als warm erg lekker.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen