![Flat bread met Noten Pesto salade van jonge blad sla, spaghetti bleekselderij, vegan feta, verse vijgen en schaafsel van para noten](https://www.biezefoodsolutions.nl/foodservice/media/flat-bread-met-noten-pesto-salade-van-jonge-blad-sla-spaghetti-bleekselderij-vegan-feta-verse-vijgen-en-schaafsel-van-para-noten/normal/Website_visual_-_Week_18.png)
![Lisimo](https://www.biezefoodsolutions.nl/foodservice/media/lisimo/normal/Lisimo_logo_-_stempel.png)
Flat bread met Noten Pesto salade van jonge blad sla, spaghetti bleekselderij, vegan feta, verse vijgen en schaafsel van para noten
120 gr Noten Pesto (1000277)
4 st Flat bread
40 gr jonge blad sla
120 gr spaghetti bleekselderij
6 verse vijgen
80 gr vegan feta
4 para noten
- Verwarm de oven voor op 180 graden;
- bak het flat bread af, plus minus 5 minuten in de voorverwarmde oven;
- besmeer het gebakken flat bread met 2/3 van de noten pesto;
- meng 1/3 van de noten pesto met de jonge blad sla en spaghetti van bleekselderij. Verdeel deze over de broodjes;
- maak de broodjes af met gesneden verse vijgen, gesneden feta en geschaafde para noten.