Carpaccio ingerold met rucola pesto
Lisimo

Carpaccio ingerold met rucola pesto

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten

100 gr rucola pesto (1000514)
500 gr rundermuis
8 steeltjes bieslook
60 gr komkommer
60 gr rode ui
pijnboompitjes

Bereidingswijze
  1. Sla de de rundermuis plat en smeer de bovenkant in met rucola pesto;
  2. Rol het vlees de lange kant op;
  3. Smeer de rol vlees helemaal in met pesto en leg in de diepvries;
  4. Rooster de pijnboompitten;
  5. Snijd de komkommer brunoise;
  6. Snijd de rode ui in dunne plakjes;
  7. Snijd het vlees 15 minuten voor het opdienen in flinterdunne plakjes;
  8. Leg de plakjes carpaccio dakpansgewijs op het bord;
  9. Garneer met pijnboompitjes, rode ui ringen, komkommer en fijngeknipte bieslook.
Serveertip

Liever de klassieke variant? Laat de komkommer en rode ui achterwege en garneer met Bieze truffelsaus én Parmezaanse kaas.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen