Boerenbrood met Guacamole roomkaas spread, gegrilde ananas, granaatappel, radijs, koriander en rode peper

Boerenbrood met Guacamole roomkaas spread, gegrilde ananas, granaatappel, radijs, koriander en rode peper

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten

​300  gr Native Guacamole (1004872)
100  gr vegan roomkaas
4      stengels bleekselderij
1      rode peper
¼     st granaatappel
4      takjes koriander
1      st Spaanse rode peper
20    gr crispy kamut
2      stengels bosui
8      plakken boerenbrood
8      plakken ananas

Bereidingswijze
  1. Verwarm de grilplaat en gril de plakjes ananas;
  2. neem een kommetje met de vegan roomkaas en Guacamole en roer deze goed door elkaar tot een spread;
  3. breng op smaak met zout en peper;
  4. maak van de bleekselderij spaghetti;
  5. snijd de bosui en rode peper in fijne ringetjes;
  6. maak de granaatappel schoon;
  7. besmeer de plakken brood met de Guacamole spread en bedek met spaghetti van bleekselderij;
  8. verdeel de gegrilde ananas, bosui en rode peper over de broodjes;
  9. garneer het belegde brood af met gescheurde koriander, granaatappel en crispy kamut.

 

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen