Tom Kha Kai soep op basis van Maître Cuisine Glace de volaille & Canard
Bereidingstijd: 45 minuten

Ceviche marinade voor Coquilles op basis van Maître Cuisine de Poisson
Bereidingstijd: 45 minuten

Jus van geroosterde knoflook op basis van Maître Cuisine Glace de Veau
Bereidingstijd: 80 minuten

Beurre blanc op basis van Maître Cuisine Glace de Crustacés
Bereidingstijd: 45 minuten

Wok met woksaus op basis van Maître Cuisine Glace de Canard
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten

Wok met woksaus op basis van Maître Cuisine Glace de Canard
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten

Romige cappuccino op basis van Maître Cuisine Glace de Champignon
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Crémeux de legume, geroosterde Chinese kool, lauwwarme salade van gebakken shiitaken, rode ui en edamame boontjes
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten

Knolselderij frieten geserveerd met een bospaddenstoelen stoofpotje
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 40 minuten

Cappuccino van truffel op basis van Maître Cuisine Glace de Veau
Bereidingstijd: 60 minuten
