Ceviche marinade voor Coquilles op basis van Maître Cuisine de Poisson
Maître cuisine

Ceviche marinade voor Coquilles op basis van Maître Cuisine de Poisson

Bereidingstijd: 45 minuten
Ingrediënten

500 g            Maître Cuisine de Poisson
2 stuks         sjalot gesnipperd
4                   teentjes knoflook geraspt
2 dl               gember siroop
2,5 dl            rijstazijn
6                   sap van 6 citroenen
6                   rasp van 6 citroenen
3 stuks          verse rode peper in fijn brunoise
3 stuks          blauwe bes
10 g               granaatappel
4                    blaadjes dragon

Bereidingswijze

1. Voeg de rode peper, citroensap en de citroensap samen in een bak en plaats het in de vriezer.
2. Neem een pan en fruit de gesnipperde sjalot en de geraspte knoflook aan in een pan met zonnebloemolie
3. Blus het geheel af met  rijstazijn en de gembersiroop
4. Breng het geheel aan de kook zodat het zuurtje op de achtergrond raakt
5. Voeg nu de Maître Cuisine de Poisson toe en zet het vuur zacht en kook het in
6. Giet na het inkoken de  massa op de ijskoude brunoise van peper, rasp en het sap van de citroen
7. Net voor het gebruik voeg je de  blauwe bes granaat en de dragon toe

Serveertip

Ceviche van Coquille geserveerd met blauwe bessen, granaatappel geroosterde coquille en een crème op basis van dragon.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen