Het wildseizoen is gestart!

Beleef een heerlijke herfst en winter!

De herfst heeft zijn intrede gedaan, het wordt vroeg donker buiten en we krijgen weer trek in stevige kost! Tijd voor het wildseizoen dus! Ook bij Neven Food ben je aan het juiste adres als het gaat om smaakvolle wildproducten. Perfect voor de komende, koude maanden!

Neven Food Hazenpeper

Deze hazenpeper is een smaakvol product van de achterbout van de haas. De hazenpeper is gestoofd in een  pittige Espagnolesaus volgens authentiek receptuur. Dat maakt de hazenpeper niet alleen smaakvol, maar ook erg mals. Daarnaast geven rode wijn, uitjes, stukjes spek, wortel en knolselderij dit hazenvlees een unieke smaak.
De Hazenpeper kan natuurlijk traditioneel geserveerd worden naast een gekookte aardappel of puree en wat najaarsgroente. Maar dit lekkere stoofgerecht kan je ook serveren met dikke, Vlaamse frieten voor een frietjes stoofvlees! Of verwerk de hazenpeper met zijn smaakvolle saus in een tagliatelle.

Neven Food Konijnenbouten in saus

Deze zacht gegaarde konijnenbout zit in een geraffineerde demi-glace. De konijnenbout krijgt zijn onderscheidende smaak dankzij de originele kruiden en de authentieke garnituren die verwerkt zijn in de saus. Door de perfecte bereiding van de Neven Food stoofmeesters is de bout zacht en smaakvol! De konijnenbouten lenen zich natuurlijk het allerbeste voor de traditionele presentatie. Lekker met wat aardappel(puree) en een grote schep rode kool. Perfect voor een winterse dag, of als je uit wilt pakken tijdens de feestdagen!