Stoofvlees gemaakt met liefde en tijd, maar dan door de kok snel bereid!

Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kan maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt nog steeds het water in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourgignon, Vlaamse stoverij met dikke frieten? Genieten!

Maar écht lekker wordt het pas als deze heerlijke gerechten uren op het vuur hebben gestaan. Gerechten die in alle rust langzaam gaar worden, bereid volgens authentieke receptuur smaken het best.

De smaak van tijd. Hoe wordt de ambachtelijke Hongaarse Goulash van Neven Food gemaakt? De stoofmeesters van Neven Food stoppen veel tijd in het bereiden van de stoofproducten. Voor een optimale smaaksensatie wordt er gebruik gemaakt van kwaliteitsingrediënten. Het lange bereiden wordt door de stoofmeesters uit handen genomen, zo kan de kok in een handomdraai en met een ‘eigen touch’ een bijzonder stoofgerecht presenteren die smaakt alsof het helemaal zelf is bereid. Hoe onze stoofmeesters van Neven Food de tijd uit handen kunnen nemen zie je in onderstaande video.